[]

plakadan arabanın kimin üstün kayıtlı olduğunu bulabilir miyim

annesi belli olmayan biri bizim garaj girişine arabasını bırakmış. ben plakayı aldım hatta buraya da yazayım 34 ZG 5399. şimdi bu plaka bilgileri ile ruhsat sahibine ulaşabilir miyim ? ayrıyetten arabanın camı farını falan indirsem adam şikayette bulunursa ceza yer miyim ?




 
155'i ara ve plakayı ver. ilgilenirler.


  • conrad moricand  (07.02.15 00:59:30) 
Plaka No 34zg5399
Marka MERCEDES-BENZ
Model Yılı 2013
Ruhsat Tarihi 14/11/2013
Tescil Birimi ŞİŞLİ
Cinsi AA Sedan
Renk 1 BEYAZ Renk 2
Çalıntı mı? HAYIR
Hak Mahrumiyeti YOK

ancak bu kadar görürsün. trafikte tanıdığın olmalı gerisi için. camını çerçevesini indirirsen arkada tanık bırakmazsan bir şey olmaz ama değer mi?
  • domates yiyom  (07.02.15 00:59:34) 
Çizme.. Ne yaparsan yap çizme.. Arabanın değerini düşürme.


  • Sellim  (07.02.15 01:21:38) 
-Önünde, arkasında, yanında, öte berisinde telefon numarası olmadığından eminsen-Çektirmeyi dene. Hem arabasını bulamasın hem masraf çıksın hem uğraşmış olsun. Cam far falan indirmek cazip gelse de hem abartılı hem riskli.

Şikayette bulunur ve sen olduğun kanıtlanırsa kesinlikle suçlusun. Cezası ne olur ne kadar olur bilmiyorum. Dua et de katilin tecavüzcünün bile serbest gezdiği bir ülkede sadece şikayet etmekle yetinsin. Garaj kapısındaki arabanya kimin zarar vereceğini kestirmek hiç zor değil. Evin belli yerin belli. Riskli.
  • plajda baretle dolasan muhendis  (07.02.15 01:53:12) 
Karakolda plaka sorgulamasında kime ait olduğu görülür fakat buna tanıdık bir polis dostun olsa bile yanaşmayabilir çünkü; o araç ya da sahibi aranıyorsa sisteme işlenir ve gidip o kişi hakkında işlem yapması gerekebilir. Başına iş almak istemediği için de sorgulama yapmaz.

Ayrıca, başkasının malına zarar vermek suçtur. Silecek yöntemiyle devam edelim. Benim eşim bir çok arabayı bu yolla bezdirdi.
  • teknikekip  (07.02.15 08:02:40) 
Polisi arayıp söyle. Gelip çekiyorlar. Bi keresinde alarmı susmak bilmeyen bi aracı şikayet ettim, polis geldi, sahibine telefondan ulaşmaya çalıştı. Ulaşamayınca da çekti arabayı.


  • himmet dayi  (07.02.15 09:08:06) 
yak


  • hebanon  (07.02.15 10:13:38) 
adam gitmiş artık. dün gece 154 ü aradım açan kimse yok. demek kaza falan yapsak sıçtık. nasıl bir ülkeyse artık. ama bu olay benim içimd ukte kaldı benim bu arabanın sahibini bulmam lazım.


  • lathspell  (07.02.15 11:30:19) 
biz şöyle yapıyorduk. plakada servisin adı yazıyor ya o servisi arıyorsun plakayı söylüyorsun diyorsun işte yanlış yere park etmiş rica etsem telefonunu verebilir misiniz onlar da veriyorlar sonra adamı arıyorduk arabanızı çekebilir misiniz diye.


  • sta  (07.02.15 11:51:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.