[]

Olduğunuz yerden mutlu musunuz?

Şuan hayatta olmak istediğiniz, olmayı planladığınız yerde misiniz? Ayrıntı verebilirsiniz.
Ben değilim. Okulumu bir düzene oturtamadım. Bu yüzden hayatımda başka değişiklikler ya da başlangıçlar da yapamıyorum. Yaşım 22 ama son 1 buçuk-2 senedir yerimde sayıyorum ve bu diğer yaşlarda nasıl bilmiyorum ama bu yaşlarda korkunç bir şey.



 
Ben de 22 yaşındayım. Gittim öğretmen oldum, öğretmenlik yapmak istemiyorum ben deyip yeniden üniversiteye başladım şimdi. Gözümde çok büyüyor bir 4 yıl daha ama başladım. Bunun verdiği huzursuzluk var.

Olmak istediğim yerde değilim. Pilot olmak istiyordum aq :(
  • oğlum çok zor lan  (07.02.15 00:15:23) 
Değilim. yaş 24. seneye mezun olacağım diye biliyordum ama bu dönem iki dönemi birden verip mezun ediyorlar paşa paşa. Ales'e de girmemiştim bu sene. Burslar kesileceği için iş bulmam gerekecek ama barmenlik dışında profesyonel hiçbir tecrübem yok, birikim falan da yok.

Ben bunun neresinden memnun olayım :/
  • lesmiserables  (07.02.15 00:47:06) 
değilim, ama yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum. Oraya ulaşmak değil peşinden kovalamak da mutluluk getiriyor. Çocukluk hayallerinize yaklaştığınızı hissetmek bambaşka bir his. Hatta yolculuk, varılan yerden daha tatlı bile olabilir. Düzeni ben de oturtamadım, ama kendine şu soruyu sor. Olmak istediğim yere ulaşmak için bugün ne yaptım? Her gün önemli. Okulu düzene oturtamadın diye hiç bir şey yapmayacak mısın? İlla ki vardır yapabileceğin bir şeyler. En kötü konunla ilgili kitap okur, kendini geliştirirsin. Bir yerden başla mutlaka. Çok daha huzurlu hissedeceksin, bunu 3 kere ülke/okul, defalarca da bölüm değiştirmiş biri olarak söylüyorum.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.02.15 00:54:32) 
değilim. herkes gibi sabah 8 akşam 17 bir işe girip ömür bitene kadar calısacağım işte yılda 15 gün izin için. hayat bir bok çukurundan fazlası değil. millet nasıl zevk alıyor anlamıyorum.


  • fransizkalanadam  (07.02.15 01:04:47) 
şu anlık değil ama bir kaç yıl sonra evet ins ..


  • cenkist  (07.02.15 01:35:01) 
sayilir. meslegimden memnunum. 6 ay oncesine kadar super zevk alarak mutlu olarak ve guzel de kazanarak calistigim biryerde calisiyordum. rahat battigindan bir de yurtdisini deniyim dedim. 6 aydir yurtdisinda calisiyorum. arkadas cevresinden uzakta olmak biraz zorluyor. ama yazin evlenip de sevdicegime kavusunca bu sorunu da asmis olucam. 1-2 sene icinde de yurda geri donup kendi isimin basina gecicem.

yas: 27
  • crucio  (07.02.15 04:54:59) 
değilim. öğretmenim ama 5 sene kpss denen illete çalıştım. öğretmenlik olmadı ama gecen sene memur olarak atandım. düz memur işte. şimdi hala öğretmen olmak için çabalıyorum. 40 yaş sınırı da kalktı. sonuna kadar da çalışmaya devam edeceğim. yaş 28.


  • asilsiz suclama  (07.02.15 09:24:17) 
sayılırım. yani, hamd olsun.

güzel bir memlekette, güzel bir üniversitede okudum. öğrenciliğimi gayet güzel yaşadım (bu demek değil ki maddi açıdan iyiydim, sadece yetinebildim). güzel sevgilerim, aşklarım oldu; oluyor. çok güzel terk ettim, aynı şekilde beni bırakanlar da harika şekilde bıraktı. gelenler, gidenler oldu; oluyor. arkadaşlar iyidir. istediğim mesleklerden birini yapıyorum. sosyal de bir meslek. türkiye'nin dolaşmadığım yeri kalmadı. keza avrupa, az da olsa asya'da da görülecek yerleri gördüm, görmeye devam ediyorum meslek dolayısı ile.

tek sıkıntım belki bir tık daha iyi maaş. ama onu da başka şeylerle kompanse edebiliyorum. onun dışında sağlık da yerinde.

e kötü diyemem olduğum yere. hamd olsun o yüzden.
  • mermize  (07.02.15 09:33:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.