[]

fikir verin, nasıl yapim

şimdi bu yaz mezuniyetim var o gün için kenarda elbisem de var ama spor bi model herkes olmaz dedi. benim de kafamda yer etti ama aklıma hiç gelmemişti ta ki bugün mağaza gezene kadar. geçen sene büt-tün mağazaları tavaf ettiğim halde beğendiğim bişey olmadı alacak. bugünse bir bluz ve elbise beğendim. ama sadece zayıflara yakışacak cinsten. kilomla bir problemim yok zayıflama gibi bir hedefim de yoktu hiç ama sırf onu giymek için zayıflamaya hazırım.

sorum şu; siz olsanız zayıflayıp mı alırdınız? yoksa 36'sını alıp 36 olunca mı giyerdiniz? yoksa kendi bedeninize uygunu alıp aman canım ille zayıflar giyecek değil ya mı derdiniz. not: ben 38 bedenim. eğer zayıflayana kadar biterse diye çok korkuyorum oofff.


 
ya herkes zayıf olacak diye bir şey yok. 38 beden de kilolu sayılmaz. alın 38 bedenini salına salına gidin mezuniyetinize.


  • cinayet saati  (06.02.15 23:15:51) 
Bana kalırsa 36 bedenini alın ve spora başlayın. Uzun vadeli bir yatırım olur. Mezuniyetiniz de şimdiden hayırlı olsun:)


  • equine  (06.02.15 23:20:27) 
36 alırsan kilo vermek için sebebin olur,görebilceğin bir yere koyarsın motivasyon olur.

ha bana sorsan ne uğraşcaksın git 38 al.
  • dilligaf  (06.02.15 23:24:36) 
www.zara.com

bu kız 36 da değildir, 34 beden mi?
  • mula  (06.02.15 23:27:04) 
38ken giyince ne oluyor anlamadım ben. zayıflama hedefin yoksa bence yıpranma boş yere. biter tabi yakında sen böyle aval aval bakadurursan :)


  • domates yiyom  (06.02.15 23:39:29) 
38 beden şişman değil öncelikle, ha mesela balık elbise filan olur o zaman göbek basen sorunun vardır giyme de alma da o elbiseyi derdim. Ama gösterdiğin elbiseyse alacağın 38 beden birisine de gayet güzel olur bence. 38 beden al, 36 alıp zayıflayamamak da var işin içinde.


  • elikası  (07.02.15 00:19:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.