[]

Acun'un Adamları Ekşi'ye Mi Sızdı?

S.b

Bu sikko programa yorum yapan adamlar hep aynı. Sizce de böyle mi? Belki gerçekten takip edenler de vardır ama, ben takip edecek bir şey bulamadım.

eksisozluk.com

 
sosyal medya ajanslarına para veriyorlardır entri girsin diye. şaşılacak bir şey yok bunda. çok çeşitli kurum ve kuruluşun uzun zamandan beri yaptığı bir şey. sözüm ona yasak ama yasak değil.


  • mistreated  (06.02.15 22:49:02) 
takip edenleri aşağılıyorsunuz ancak hangi üniversitedesiniz? bilmiyorum ancak insanlar zevk alıyorlar.şehir dışındaki üniversite öğrencileri bile programlarına sadece izlemek için 60-70 lira para veriyor.

bence insanların zevk aldığı şeyleri izlemeleri sizi bu kadar germesin. nedir yani? siz izlemezsiniz olur biter.
  • cinayet saati  (06.02.15 22:50:33) 
@cinayet saati, hangi üniversitede olmamı isterdin? Ne alakası var?

@mistreated, bariz bir şekilde yapılması garip hatta ayıp geliyor.
  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (06.02.15 23:00:10) 
sosyal medya ajansı +1
ayrıca recep ivedik'in gişe rekorları kırdığı ülkede sanat filmi hakkında bu kadar entri girilse ilginç olurdu. bence entri sayısında gariplik yok.

  • kuzey li  (06.02.15 23:00:44 ~ 23:10:27) 
Özel amaç uğruna destekleyenler olması da gayet normal, bu insanların gerçekten bunları (Acun programlarını) izleyip yorum yapması da gayet normal. Şaşılacak bir durum yok. Sözlük özellikle genç kesim arasında etkili bir kaynak. Bundan maddi kazanım için faydalanmak mümkün/olası/olağan/mantıklı.

Ayrıca herkes senin gibi değil, olamaz. Ne insanlarla yaşıyoruz, farkında değil misin? Lise, üniversite ortamlarında görülen tipler bir yana, sokakta, toplu taşımada, kafede vs. sağdan soldan kulağına saçmalıklar çalınmıyor mu? Onların hepsi geyik yapmıyor. Gerçekten öyle insanlar var. Gerçekten onu sorun eden, gerçekten öyle düşünen, gerçekten o şekilde konuşan, gerçekten öyle yaşayan, gerçekten dünyayı öyle/o kadar algılayan insanlar var. Sözlük de öyle "münezzeh" bir yer değil, herkese açık.

Hasılı, bu bir sızıntıysa, evet sızmış olabilirler, yapılmayacak/saçma bir şey değil ama yapmaya gerek görmemiş bile olabilir. Bu programlar izleniyor, reyting yapıyor ki yayınlanıyor. İzleyenlerin, programları sevenlerin yorum yapacak olması da beklenen bir durum olduğundan, belki de gerek görülmemiştir. Bilemeyiz.
  • plajda baretle dolasan muhendis  (07.02.15 02:26:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.