[]

Hepsiburada.com urun yorumlarina guveniyor musunuz? Ben guvenmiyorum.

Hem de hic guvenmiyorum. Bugune kadar yuzlerce urun incelemisimdir her turlu kategoriden. Hicbir urunde de olumsuz yorum gormuslugum yok. Neredeyse sifir olumsuz yorum gorudum diyebilirim bugune dek. Her urun de super mi olur yahu, hicbir urune "alinmaz bu" denmez mi? Bu site Dunya'nin en mukemmel urunlerini mi satiyor her kategoride? Hangi urun yorumuna baksam, cok kaliteli, paketi actim cok harika ve kullanisli, bu fiyata gore cok cok iyi, cok guzel urun tesekkurler hepsiburada gibi yorumlar var. Simdi ben bu yorumlara nasil guveneyim de utun alayim, objektif yorumlar yok ki?
Bunlar fake degil mi simdi?



 
Tabi ki güvenilmez en azından şurada 26.000 tl'ye satılan laptop'un yorumlarına bak

www.hepsiburada.com
  • eleutheiros  (06.02.15 22:15:17) 
Ben öyle bir malım ki bütün sitelerdeki bütün kullanıcı yorumlarına güveniyorum. Haa iyi demişler ya diye 1 tane bile yorum olsa artı puan oluyor benim kafada.


  • buff  (06.02.15 22:16:05) 
ben de bugün aynı şeyi istanbul bilişim sitesinde gördüm.

eksisozluk.com

kesinlikle güvenilmez bence.
  • godsparticle  (06.02.15 22:22:59) 
yıllar önce yazmıştım: eksisozluk.com


  • andy kaufman  (06.02.15 22:25:31) 
HEpsiburada da yyorum yapınca puan kazanma olayı mı, bu tarz bir şey olduğundan dolayı hep olumlu yorumlar görünüyor her türlü üründe, olumsuz yoruma denk gelememiştim.


  • Cursed Chico  (06.02.15 22:25:45) 
@thracian hepsiburadayla gittigidiyoru karıştırıyorsun.
hepsiburadada satıcılar yok.
delifaruk bunu en iyi anlama yöntemi kötü yorum yazıp yayınlanıp yayınlanmamasını beklemek olur :)
ben de çok inanmamakla birlikte yorumları şöyle bi okuyorum
  • metehan01  (06.02.15 22:26:12) 
Olumsuz yorum yazdim, yayinlamadilar.


  • jaygatsby  (06.02.15 22:34:54) 
ben internette yazan hiç bir şeye inanmam.
bundan yıllar önce bir site vardı. fiyat kelimesi geçiyordu içinde galiba 100 yoruma mp4, 500 yoruma netbook falan veriyordu. hiç kullanmadığım veya sadece bir kez inceledeğim ürünler hakkında 100 kelimelik yorumlar yapıp mp4 kazanmıştım.

  • kuzey li  (06.02.15 22:41:44) 
Hayır elbette. Negatif yorum yok, negatif yorumlar yayına hiç girmiyor. İnsan gibi copy paste yapıp, düzgün bir siteden bulup okuyorum.


  • rygard  (07.02.15 03:13:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.