[]

göbek düşmesi/kaçması/kayması

genellikle ağır kaldırmaktan olabileceği söyleniyor ama son 3 gündür midem de ağrı ve ağır bir şey kaldırmadım.

bizim buralarda göbek düşmesi diyorlar ama farklı anlamları da varmış o yüzden başlığa da ekledim. çok berbat bir şey. daha önce de 2 defa olmuştu. sağolsun halam anlıyor bu işlerden ve sorunu çözmüştü.

ama şimdi kimsenin olmadığı bi yerdeyim. kendi işimi kendim görmem gerekiyor. sözlüğe de bi göz attım. sizin kesin çözüm önerileriniz var mı acaba?

 
ya eğer bahsettiğin şey düşündüğüm şeyse ağrısı berbat. öfffff. bana sık sık olur. bi sefer eşya taşımıştım, gece uyurken geldi bu ağrı. öyle bir ağrı ki ölüyorum, birini arayayım yardım için dedim, yatağın yanındaki konsolda duran telefonu uzanıp alamadım, öyle pis.

bu ağrı geldiğinde göbeğe fincan falan gibi bi şey kapatıp üzerine yat diyorlar. ama bildiğin kocakarı işi. hiç de denemedim, onu yapacak halim olmuyor çünkü o anda.
  • buff  (06.02.15 22:13:05) 
bardak kapatıp çekince geçiyordu.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (06.02.15 22:13:47) 
göbek deliğinin oraya böyle yumru bir şey koyuyoruz,artık çoraplardan top yapıp mı koyarsın yoksa başka bir şey mi koyarsınız bilemeyeceğim,maksadımız göbek deliğine baskı yapan bir şey olacak ve yüzüstü uzanacağız.

Diğer çözüm bardak çekmek.
Başka bir çözüm ise yakınlarda teyzeler,neneler falan varsa onlardan yardım istemek,onlar böyle sabunla falan ovuyorlar,değişik tedavi yöntemleri var.
  • birfincankahvedahaisteyenadam  (06.02.15 22:59:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.