[]

couchsurfing'de onaylı kullanıcı olmak önemli mi?

merhaba,

couchsurfing'de onaylı kullanıcı olmak gerçekten işimizi kolaylaştırıyor mu? 20 yaşında bir erkek olarak "onaylı kullanıcı" olmak için 61 lira vermem mantıklı mı? ben daha önce polonya için kalacak yer bakmıştım da kimse oralı bile olmamıştı. verified olduğumuzda "tüh lan erkekmiş" demek yerine "buyur gel kardsm" diyen çıkıyor mu? şu an profilimde fotoğraf var ama son derece inaktifim, hiç kullanmadım diyebilirim siteyi.

önümüzdeki yıl için bir yurtdışı seyahati planlıyorum ama öğrenci adamım, iki farklı şehir görmek istediğim için (atina ve torino) planladığımdan daha masraflı olabilir. atina'daki hosteli ayarlarım ucuza da, torino'ya yol parası çok oluyor. otel yerine orda biriyle kalsam güzel olurdu. hem italyan dili edebiyatı öğrencisiyim, pratik de olurdu şahane.

o yüzden şimdi yatırım yapıp verified olayım diyorum, koca şehirde bir kişi çıkar sanırım ağırlayacak 5-6 günlüğüne. ne diyorsunuz? 61 lira verilir mi bu nane için?

bu arada ben der meister, benden kurtuluş yok. they see me rollin they hatin.

 
siteye üyeyim ve kabul ettiğim insanların onaylı olup olmaması beni hiç ilgilendirmedi bu güne kadar. önemli olan profillerinin doluluk oranı, aldıkları yorumlar, arkadaş sayıları ve fotoğrafları-yani şöyle eğlenceli ama eli yüzü düzgün en az 5-6 adet fotoğrafı olan tipler olmaları. genellikle misafir kabul edenler senin onlarda sırf beleş diye kalmak istemediğine inanmak istiyor, senin beraber zaman geçirilebilecek kafa dengi biri olduğunu düşünmek istiyorlar. inandır kendini =)
önümüzdeki yıl seyahat planlıyorsan belki bu yıl içinde bikaç kişiyi misafir edip onların yorumlarını alabilirsin. onaylı olmak için para vermekten çok daha garanti bi yol ev bulabilmen için.
kimseyi misafir edebilecek durumda değilsen arkadaşlarına sor, siteye üye olan varsa seni eklesin ve ingilizce yorum yazsın.
hiçbirini yapamıyorsan bile çok dolu ve güzel bir profilin olsun. profil çok önemli, sorulan tüm soruları cevapla, her alanı olabildiğince doldurmaya bak. "ne gerek var en unutulmaz anımı veya hobilerimi yazmaya" falan diye düşünme, aklına geleni yaz.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (06.02.15 17:54:19) 
çok teşekkürler. profili mümkün olduğunca doldurmaya çalışacağım, bana yaz deme zaten yaz allah yaz anama babama kadar yazarım yani. facebook hesabımı da şeyaptım, bolca fotoğrafıtr odur budur onlar da oldu.

öğrenci evinde olduğum ve kendi yatağım bile olmadığı için ne yazık ki birini ağırlama şansım yok. siteye üye olan arkadaşım da yok bildiğim. ama kendimden samimiyetle bahsetmem faydalı olacaksa problem yaşamam herhalde. gerçi çok uzun yazıyorum, okumaya üşenip istemezler belki :p
  • what is love  (06.02.15 17:57:16) 
Verified olmasan da mümkünse birilerini konaklat ki profilinde yorum olsun. Ben birilerinde kalmak için kullandığımda da, birilerini konaklattırdığımda da hep yorumlara baktım.

ek: pardon konaklatma imkanım yok demişsin. O zaman kahve için, etkinlik için ilan verenlere bakabilirsin belki.
  • ay nov kung fu  (06.02.15 18:16:22 ~ 18:17:12) 
Referans önemli, verifiye kullanıcı olmak değil. Serie B'den kupon yap, kazanırsak referans yazarım.


  • humblebirth  (06.02.15 19:26:52) 
@humblebirth, kupon değil de maç versem olmaz mı? italya'nın çoğu bölgesinde bayağı yağış var, serie b'de zeminler normal zamanda bile kötü. şimdi her türlü şey çıkabilir. transfer dönemi yeni kapandı, çoğu takımın kadrosunda önemli değişimler oldu vesaire.

frosinone-virtus lanciano 2.5 altı. yarın yüklü gireceğim ben buna tek.
  • what is love  (06.02.15 19:45:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.