[]

göz

bir haftadır sol gözüm kaşınıyordu, ovuşturup duruyordum. bugün bi baktım, göz kapağının içinde, böyle köşede sivilce gibi bir şey pörtlemiş. panik yapıp hemen şimdi doktora gitmeli miyim? ağrı sızı hiçbir şey yok. aslında kaşıntı da yok da ben hep gözüme bir şey kaçmıştır diye düşünerek ovuşturuyordum.




 
it dirseği çıkmış olmasın. artık elleşme bence (bkz: iltihap) ve panik de yapma ama doktora git göz bu. geçmiş olsun.


  • Improbable  (06.02.15 15:03:31) 
muhtemelen (bkz: arpacık)

doktora gidin, bi krem versin.. onu sürün.
kirli ellerle fazla dokunmamaya dikkat edin.
  • hayal bilgisi  (06.02.15 15:04:49 ~ 15:10:14) 
@hayat bilgisi,
"gözde gözyaşı kanallarının tıkanmasıyla ortaya çıkan şişkinlik" demişler ama benimki tam ters tarafta. sol üst dış köşede.

  • letheavendangered  (06.02.15 15:06:31) 
olabiliyor öyle, bende de genelde sol gözde alt kısımda dışarıda çıkıyor.. hep aynı yeri bellemiş, bahar geçişlerinde falan geliyor sağolsun.


  • hayal bilgisi  (06.02.15 15:08:23) 
göz bu şakaya gelmez, doktora git.


  • inheritance  (06.02.15 15:08:58) 
Kesinlikle doktor şart
avrupa yakasındaysan bayrampaşa göz hastanesi mükemmel

  • six packsiz  (06.02.15 15:13:45) 
Bana aynısı olsaydı treamycin krem kullanırdım bir iki gün , geçmezse veya şiddetlenirse dr 'a giderdim.Bu tip rahatsızlıklar genellikle standart oluyor aynı nezle olduğunuzda bunu bilip dr'a gitmeden bazı bilinen ilaçlarla hastalığı savmak gibi. Öte yandan fiyat/perfonmans analizi de yapmak gerekiyor.Devlet hastanesine gitsen 5 tl muayene 3 tl reçete ücreti+yol parası, ama bahsettiğim merhem 1-2 lira gibi birşey.


  • delicevat  (06.02.15 15:37:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.