[]

krem ve yaş ilişkisi

Bildiğiniz gibi bazı kremlerde 30+, 40+ gibi kullanıcı yaşını belirten ibareler var. Şimdi ben yaşıma uygun olmayan bir kremi kullansam bir sıkıntı olur mu? Atıyorum anti-aging bir krem var üzerinde 30+ diyor ama erken kullanmaya başlamak daha iyi değil mi?

Teşekkürler.


 
mantık pls.

Sende henuz bulunmayan kırısıklığa onu sursen ne olur surmesen ne olur. Kremler önleyici değil, tedavi edicidir.

Önleyici kremlerde olur tabi, ama konudan uzağım marka falan bilmiyorum.
  • anonymice  (06.02.15 14:20:42) 
Bu tamamen cildinin durumuna ve cilt yaşına bağlı. Burada cilt bakımcımın dediğini söyleyeyim:

Eğer yaşının cildindeysen ağır bir krem kullanırsan cildin ona alışır, böylelikle 30 yaşında 40+ krem kullanırsan, 40'lı yaşlarda 40+ krem etkisiz olabilir. Daha fazla yaşlanınca hangi krem kullanılacak? Üstüne de sorunsuz olan cildini nemlendirmek için gereğinden fazla bakım yaparak batırabilirsin (çiçeğe gereğinden fazla su vermek gibi). Ama bazı insanların cildi sorunludur, 25 yaşında 40 yaş kremi gerektirebilir. Öyle durumda cilt kendine gelip düzgünleşene kadar kadar 40+ kremle yoğun bakım yapılabilir. Cilt kendine geldiğinde kendi yaşının kremi ile devam edilebilir. Bu kremleri ilaç ve sağlıklı beslenme gibi düşün. Hasta değilken ilaç almazsın, çünkü o mikraobun direncini gereksiz düşürmüş olursun. Hasta iken de iyileşene veya kürü bitene kadar ilaç alırsın. Sonra sağlıklı beslenmeye devam edersin bir daha hasta olmamak için.

Bir de yaşının her kremi de sana uygun olmayabilir. Karma mısın, yağlı mısın, kuru musun; belki eğer sorunlu ise yüzüne iki krem birden kullanman gerekebilir. Kuru bölgeler farklı bakım isteyebilir, yağlı bölgeler farklı bakım isteyebilir.
  • aychovsky  (06.02.15 14:25:50 ~ 14:27:37) 
Yaş ilerledikçe cildin ph değeri de değişiyor, bu farklı yaşlar için farklı ürünler üretilmesinin bir nedeni de bu olabilir.


  • angelus  (06.02.15 14:28:15) 
ok by +1


  • superapple  (06.02.15 15:00:46) 
bana da erken başlanılması gerektiği söylenmişti.


  • innerbliss  (06.02.15 15:23:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.