[]

ttnet 8 mbit

ben şuan 1mbit sınırsız kullanıyorum 49 lira ödüyorum ve torrent kullanıcısıyım oyun,film ne varsa artık

15gb adil kullanımlı olan pakete geçsem mi acaba geçenlerin tecrübelerini ve tavsiyelerini alabilirmiyim?


 
adslkota.ttnet.net.tr'a girip aylık ortalamanıza bir bakın derim. düzenli olarak 15ten fazlaysa bulaşmayın bence hiç bulaşmayın özgürlük varken quiknet'i falan araştırın.


  • yuto  (16.08.09 11:46:44 ~ 11:46:55) 
15 olan arkada$ımdan biliyorum $öyle oluyor antalyaya geldiğim gibi onun pc'sinden heroes of might and magic,red alert 2 , warcraft dota falan indirdim ki bunlar gb lik oyunlardı.Oyunları torrentten 700-800 kb\sn arasında indirdim.$u anda kotası doldu ve para ödemek yerine internet hızı 512 kb\sn ye dü$tü. Her ay hayvan gibi oyun indirmicekseniz 15 gb size yeterde artar bile.he kotayı geçsen bile 512 kb internetin oluyor onlara msn facebook ek$isözlük gibi sitelere çok rahat girmene yeterlidir.:)


  • Belegg  (16.08.09 12:06:35) 
veya bizim gibi speed testte 1.7mbitte kalırsınız bir halta yaramaz bir de kotalı olursunuz. download yapan insansanız hiç uğraşmayın 1mbit iyidir güzeldir ayrıca 49 değil 45 ödüyorsunuz sanırım 8mbite geçerken 3 4 lira daha fazla vereceksiniz.


  • argent dawn  (16.08.09 12:29:55) 
kota bilgilerime baktım benim için imkansız görünüyor (:

1 hazirandan 15 ağustos kadar 225 gb dl yapmış :D
  • paintov  (16.08.09 13:23:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.