[]

cam nasil silinir?

allah askina biri bana nasil silindigini ogretsin, o kadar sildim iz dolu hala; delirecegim. su mikrofiber bez zimbirtilarindan almistim; cam sille de denedim, sicak suyla da denedim olmuyor. ondan once de toz bezi denilen seylerle silmistim, yine olmamisti. ikinci cam silisim, ikisinde de husranla sonuclandi. iki tane cam icin eve yardimci cagirmak istemiyorum, 15 dakikada bitirip gider cunku.


ben bu camlari nasil piril piril hale getiririm? tesekkur ederim simdiden herkese.

 
İlk silişten sonra kuru bir bezle kuruluyor musun camı? Gazete kağıdı ile de yaparlar hatta bunu, ayna gibi olur cam.


  • devilred  (06.02.15 13:06:00 ~ 13:06:17) 
viledanın ya da başka bir cam bezini al güderiden oluyor onlar . ıslatıp iyice sık neredeyse kuru gibi olur ama güzel temizler.
leke falan kalırsa bir sayfa gazete kağıdını elinde buruşturup üstünden geçebilirsin bu da pratik bir çözüm.

  • devilone  (06.02.15 13:07:14) 
Henkel'in Clin var, camsil gibi. köpüklü bir şey. Onunla ve eski usul olan gazete kağıdı ile bizim camlar pırıl pırıl oluyor. Hiç bir bez düzgün silmiyor hep pamukçuk vb bırakıyor. Gazete tavsiye ederim.


  • sappho  (06.02.15 13:07:15) 
kuruluyorum ama olmuyor ki.


  • fraise  (06.02.15 13:07:53) 
Yeterince güç vermiyorsun o halde siler ya da kurularken, başka bir seçenek kalmadı:)


  • devilred  (06.02.15 13:10:43) 
Malzemeler;

1 kova su
Pril
2 adet pamuklu bez

1 kova suya yarım çay bardağı prili döküyoruz, 1 bezimizi köpürte köpürte yıkıyoruz ve sıkıyoruz. Ardından camımızı siliyoruz, sonra bezi yıkıyor bir defa daha siliyoruz. Kirden arındığına emin olduğumuz vakit 2. bezimiz ile güzelce kuruluyoruz, iz kalmadığına eminsek diğer cama geçiyoruz. Bu kadar kolaycık.

Suyumuzu kirlilik derecesine göre yenilemeyi unutmuyoruz.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (06.02.15 13:11:23) 
buhar veren aletler var onlar en iyisi, biraz maliyetli.

kol gücüyle, çek çekler olur, onlar pratik.
  • [silinmiş]  (06.02.15 13:14:30) 
önce normal camsili sıkın. sonra normal gazeteyle bastıra bastıra güzelce silin. ne kir kalır ne doz. gazete görece sert bir malzeme olduğu için pisliğide yok eder. ben öyle yapıyorum.


  • Tears of Devil  (06.02.15 13:18:45) 
cok sacma bir soru olabilir ama gazete kagidi da cok steril bir sey degil sanki? bize gelene kadar kac kisinin elinde dolasiyor. temizleyelim derken cami daha da kirletmis olmuyor muyuz?

neyse ben yine de gidip bir gazete alip geleyim en iyisi, damla damla iz olmasindan iyidir. cok tesekkur ederim herkese.
  • fraise  (06.02.15 13:23:42) 
Simdi iki katli evin camlarini silmis biri olarak soyluyorum ki mutlaka suya sirkr koy ve nasil parladigini goruceksin.
Ben ilik suya az miktarda genel temizleyici ve sirke koyuyorum eger cam kirliyse.
Yok sadece toz varsa sadece sirke yeterli oluyor.

Kolay gelsin :)
  • brnbrs  (06.02.15 13:28:00) 
şimdi zamanım kısıtlı, daha sonra cam silinmesini detaylı olarak yazarım. bir püf noktası söyleyip, kaçayım. güneş vurduğu zaman cam silinmez. nasıl silerseniz silin, iz kalır. cam silme saatlerinizi, güneş ışığının vurmadığı zamana denk getirin. kolay gelsin.


  • oinone pe  (06.02.15 13:28:44) 
  • inheritance  (06.02.15 13:29:07) 
Berber çırakları ilk cam, ayna silmeyi öğrenir gazete kağıdı ile. Steril miteril önemli değil, cam pırıl pırıl olur.


  • mahsus mahal  (06.02.15 13:54:11) 
Gazete kağıdı + camsil = Ayna gibi parlayan camlar.


  • Son Müzakereci  (06.02.15 14:50:04) 
Dışarıyı sileceğin için zaten sen en temiz bezle bile silsen geri o tozlar, kirli hava vs derken hijyen kalmıyor. Gazete + camsil en düzgün sonuç.

Bir de o camsiller alkollü.
  • april12th  (06.02.15 18:42:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.