[]

Ebay takip numarası

Geçenlerde ebay'den alışveriş yaptım ilk kez. Satıcılar takip no girmedi. Mesaj atıp istedim. Standart kargolu gönderilerde takip no veremiyoruz dediler. Gerçekten böyle mi? Yoksa sıkıştırsam alır mıyım? Bi aydınlatırsanız sevinirim..




 
Sıkıştırsam alır mıyım ahasjdfsa :D Hacı abi Çin'den falan sipariş verdiysen(diğer ülkelerde de genelde öyle gerçi) bedava kargo olanlar falan hep trackingsiz, kayıtsız gönderi. Bu yüzden takip edilemiyor. Bazıları trackingli göndermek için ek 2$ vs istiyor ya ebay'de alırken seçenek oluyor ya da onların profillerinden trackingli zarf vs kılıfına uydurulmuş bi ürünü sepetine ekleyip alıyorsun siparişinle birlikte.


  • rodriguez2  (06.02.15 12:58:32) 
:) yahu ne bileyim. Bir iki yerde okumuştum sıkıştırın falan diye ama tam olarak ne içindi hatırlamıyorum :D
Neyse.. Tahmini kaç günde gelir bunlar.. :)

  • shotcrete  (06.02.15 13:06:15) 
kargo yola çıktıysa alamazsın..


  • dieselsingle2  (06.02.15 13:10:03) 
2-3 hafta içinde en geç gelir. en son cd almıştım, satıcı amerkanya'dan gönderdi. o biraz uç örnek ama 1,5 ayda geldi. aslında bu kadar uzun sürmüyor. adama da elime geçmeden üç gün önce cd elime geçmedi, ne yapalım dedim. herif paramı trink hesabıma geçmişti.

yani merak etme bir şekilde eline geçer. geçmezse de paranı geri yatırır.
  • mermize  (06.02.15 13:11:39 ~ 13:11:52) 
Kargo bedava olunca öyle oluyor.
Bedava kargonun gelmesi de biraz uzun sürüyor. ama geliyor genelde sabrılı ol.

  • innerbliss  (06.02.15 14:01:36) 
benim aldığım şeyler Çinden bazen 2 ayda geliyor yahu abartmıyorum.
bir keresinde mesaj attım gelmedi dedim tak diye paramı iade yaptılar. 2 gün sonra ürünüm geldi şaka gibi.
paypal den adama geri parasını verdim mal geldi diye.
  • innerbliss  (06.02.15 14:57:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.