[]

Veteriner

Köpeğimİyi bi veteriner arıyorum. Şu an (umarım) ufak bir problemimiz var. 2 haftadır ara ara sarılı beyazlı fazla olmayan kusma problemimiz var. Dün kendi veterinerimizi (izmir) aradım. Takip etmemi söyledi. Bu sabah yine olunca tekrar aradım. Boğmaca olabileceğini, şu an bi salgın olduğunu 1 haftadır aynı nedenle hastalarının olduğunu söyledi. Öğürmeyle öksürmenin zaman zaman benzediğini balgam atmaya çalışırken kusuyo olabileceğini söyledi. Beyaz köpüklü bi görüntü olurmuş. Köpek sahibi arkadaşlarında aklında bulunsun diye biraz ayrıntıya girmek istedim. Hareketlerinde de herhangi bi sıkıntı yok yemesinde içmesinde vs de.
İşin özü ilk cümlede de yazdığım gibi iyi bi veteriner arıyorum. Kartal'da oturuyorum. Ama araba ayarladım gibi. Çevremde pendik olur bostancı olur götürebileceğim iyi bildiğiniz bir yer var mı?



 
benim de köpeğime oldu, midesini üşütmüş+ strese girdiği zaman oluyor. mesela sevmediği biri evdeyken, veya başka köpek varken (sosyal değildir benimki).

tr.foursquare.com

buna hiç gitmedim ama güzel şeyler duydum hep hakkında.
  • Lt. Col. Frank Slade  (06.02.15 12:49:53) 
ben de kartalda oturuyorum. bizim veteriner eve geliyor hem de aynı paraya. kendisinin yeri de erenköy civarında


  • sta  (06.02.15 12:55:00) 
İlginize teşekkür ederim. İlk araba bulamasaydım bende eve diye ayrıca belirticektim ancak şimdi tahlil fln yaparlar mı diye düşünüyorum. Yine de telefonunu. Verebilirseniz çok sevinirim.elimin altında olsun.


Frank senin de verdiğin linke baktım. Evet güzel yorumlar var. Sanırım şu durumda ilk bi kliniğe götüreceğim.
  • ear quessir  (06.02.15 13:00:52) 
www.vetelite.com

kesin tavsiyemdir.
  • kerem555  (06.02.15 13:43:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.