[]

Oyalanma, Kafa Dağıtma ..vs

Uçuş/uçak korkum var. çıldırtacak derecede büyük bir fobi değil ama uçağa bindiğim andan itibaren her saniye bana ızdırap gibi geçiyor. 1 saatlik uçuşlar bile ömrümden yıllar götürüyor.

Önümüzdeki hafta maalesef 16 saatlik bir uçuşum var ve ben aylar öncesinden kafayı yemiş durumdayım. Uyku ilacı vs bir yere kadar ama uçakta beni oyalayacak başka bir şeyler bulmam lazım. offline oynanabilecek kafa dağıtıcı mobil oyunlara veya "bu filme bir başlarsan nerede olduğunu bile unutursun" diyebileceğiniz film önerilerine ihtiyacım var. beni neşelendirsin kafamı dağıtsın istiyorum. başka fikirlere de açığım tabi.
Sevgiler

 
cem yılmaz'ın gösterilerini izle.


  • mr.goodcat  (06.02.15 09:20:00) 
ama uçak düştükten sonra "hani biz vip'dik, biz de mi öldük" kısmını izleme :))

bence en güzeli heyecanlı bir kitap.
  • Lt. Col. Frank Slade  (06.02.15 09:23:40) 
Ben uzun uçuşlar öncesi çok az uyuyorum, sonra uçağa binince ister istemez uykunuz geliyor.
Bence kendinize güzel bir ses engelleyici kulaklıklar, göz bandı ve boyun yastığı alın. Vurun kafayı uyuyun 9-10 saat. Geriye kalanında da 2 film, 1 kitap bir şey bitirirsiniz.

  • afush  (06.02.15 09:28:16) 
rahmetli kemal sunal bu uçak korkusu yüzünden kalp krizi geçirerek ölmüştü. aynısı başına gelebilir.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (06.02.15 09:33:51) 
Benzer korkular bende de var, "1 saatlik istanbul ankara uçuşunda sıçıyorsam uzun yolculuklarda ne olur la bana?" diyordum. 11 saatlik tayland uçuşu yaptım, aksi gibi tüm yolculuk boyunca sallandı uçak(pilot kuzey rüzgarları falan dedi), ama korkmak bile yoruyor insanı, sallamamaya başladım bir süre sonra, uyukladım, film seyrettim, tam huzura hiç eremedim ama korkudan da ölmedim. O yolculuktan sonra korkum bitti demek isterdim ama hala uçakta tedirgin olurum.En ufak harekette kulaklarımı dikerim.


  • delicevat  (06.02.15 09:44:19) 
thy'nin uçak korkunuzu yenmenizi sağlayacak eğitimleri var


  • ssyumusakg  (06.02.15 10:18:17) 
peki film falan? içine dalıp gidebileceğim?


  • elmyra  (06.02.15 10:28:56) 
16 saat filmle dolmaz. o heyecanla en fazla 2-3 saat uyursun gibime geliyor.

güzel bir dizi bul, hatta sherlock'u izle. 3 sezpon 9 bölüm. bölüm başı 1.5 saat falan. çok çok da güzel dizidir.
  • Lt. Col. Frank Slade  (06.02.15 10:30:33) 
air crash investigation izleme :)


  • b roy  (06.02.15 10:53:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.