[]

masabasi calisan kizlar

Masanizin üstünde neler var size "pozitiv" enerji veren, yorgunlugunuzu alan? Ne oneriyorsunuz?




 
Goz doktorum buyuk agzi genis bi zimbirtida su koy icine dekoratif tas cicek vs at dio. Yaptim mi hayir. Goz kuruluguna iyi gelirmis bi nebze


  • photo85  (05.02.15 20:57:56) 
benim ffotografımı koyuyuolar atim mi caps


  • ne sen leylasın ne de ben mecnun  (05.02.15 21:01:35) 
ben de mıknatıslı dönen dünya var asılı duruyo havada, ama er kişiyim :(

bide pozitif'den çok negatif veriyo enerjiyi "nah gidersin gezmeye" deyu
  • mirty  (05.02.15 21:07:38) 
Masan ne kadar sadeyse o kasar poItiv enerjin olur.

Gereksiz ne varsa kaldir. Farki gorexeksin.
  • sihirus  (05.02.15 21:14:02) 
Fotoğraf iyi fikir dimi boyle güzel, değişik cercevelerde?


  • damdanakan  (05.02.15 21:23:10) 
Yeni koyulan şey ilk bir iki gün neşelendiriyor da, ondan sonra fark etmiyorsun bile. Benim masamda F in Exams var. Arada okuyup okuyup gülüyorum.
c2.staticflickr.com
Bir de hediye olarak gelen birkaç şey var. Oda arkadaşımın birinin masasında minik çapta bir Şirinler Köyü.Başka bir oda arkadaşımda oğlunun resimleri. Bir arkadaşın arkasında dev dünya haritası. Başka bir arkadaşta Gimli, birtakım Viking'ler ve Merida.
  • aychovsky  (05.02.15 21:52:42) 
haytap vb derneğin yaptığı hayvan fotoğraflı takvim. hatta geçen yılınkinde o kadar güzel ftolar var ki hala kaldıramadım.


  • red g  (05.02.15 22:54:47) 
kar küresi alabilirsin en güzelinden, beni hep dinlendirir.


  • neferkitty  (05.02.15 22:58:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.