[]

uçakta cam kenarına oturmak için napmak gerekiyor?

check in sırasında hanımkızım bana cam kenarı verir misin mi demeli napmalı?




 
hangi firma ? pegasus parayla veriyor. Gidip cam kenarı isteme olayı da kalkmış diyorlar pegasus'ta. Ben online check in yaptım bugün, cam kenarı denk geldi :)

bazı firmalarda online check in yaparsan koltuğu ücretsiz seçebilirsin.
  • oğlum çok zor lan  (05.02.15 20:42:53 ~ 20:43:17) 
online checkin sırasında seçebilirsin, bazılarında ücretsiz bazılarında ücretli.

kontuarda hanım kızımızın insiyatifine ve yer durumuna kalıyor.
  • she was my baby  (05.02.15 20:43:30) 
Check in icin erken gidersen cam kenari alma ihtimalin yükselir. mesela thy de sıkıntı cikartmadilar hic.
online check in de bir diger seçenek tabi.

  • rayde  (05.02.15 20:45:28) 
anadolu jet ve thy de online checkin, sunexpresste extra para


  • delicevat  (05.02.15 20:47:57) 
valla online check in yapmadıysan havalimanına gittiğinde söylediğinde varsa veriyorlar anadolujette.


  • ya ben lan neyse  (05.02.15 20:48:56) 
evet check in sırasında söylersen yapabiliyorlar. biraz da bilet aldığın firmaya bağlı, örneğin ben dün akşam thy'den aldım alırken site üzerinden ücretsiz check in yapma vardı ve cam kenarı seçtim, aldığın biletin check in'ini iphone app'i üzerinden yapabiliyorsun thy'nin. ama ben de ilk defa denedim, thy gerçekten bana cam kenarı verdi mi, başka şirketlerde bu özellik var mı bilemiyorum.


  • tarik bayer  (05.02.15 20:52:13) 
Aynen check in yaparken cam kenari olsun diyosun.


  • sckxyss  (05.02.15 20:53:52) 
bugün pegasusla geldim. check-in sırasında cam kenarı olabilir mi dedim ancak artık otomatik veriyormuş sistem koltukları gibi bir cevap aldım.


  • statikus  (05.02.15 20:56:32) 
bildigim kadariyla pegasus disindaki firmalar check-in icin soylediginizde yapabiliyorlar.

pegasus icin ise online check-in yapacaksin, eger cam kenari gelmezse cikip bir kac saat sonra tekrar deneyeceksin. cam kenari gelene kadar denemen gerekir.
  • morinyo  (05.02.15 21:10:34) 
Her firmadan cam kenari alabilirsin.Diyelim online check in de sana korudor verdi,5-10 dk sonra gir (saati yakinsa daha erken de olabilir) cam kenari verebilir boyle bir kac kez deneyip de alamadigim olmadi pegasus,onur ve atlastan


  • gokhanbulut  (05.02.15 23:38:51) 
Ben hep söylüyorum THY Pegasus varsa mutlaka veriyorlar


  • sanal cicek  (06.02.15 00:19:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.