[]

Kız çocuğu ve erkek bebeğe hediye

5,5 yaşında anaokuluna giden kız yeğenimi görmeye gideceğim. Kendisine her gittiğimde hediye götürürüm. Ancak çocuğun artık kıyafet ve oyuncak koleksiyonu oldu. O yüzden oyuncak ve kıyafet almak istemiyorum bu defa. Anaokuluna başladığında pastel boya seti ve boyama kitapları almıştım. Şimdi ne alsam bilemedim.

Bir de onun kardeşi olan ve önümüzdeki günlerde 1 yaşına girecek olan erkek yeğenim var. Küçük parçalı veya o şekilde parçalanabilecek oyuncaklar almak istemiyorum yaştan dolayı. Doğmadan önce ve doğuktan sonra birkaç defa Galatasaray Store'dan kıyafetler, çocuk bardakları, önlük ve tişört falan bir sürü şey almıştım. Store'dan farklı bir şeyler diyeceğim de onun da artık kıyafeti çok. Oyuncak da biraz gelişimine katkı sağlayabilecek bir şey olsun isterim. Müzikli bir oyuncak almışlar yeni. Ona bayılıyormuş. Dinleyip dinleyip tempo tutuyormuş ben görmeyeli. 1 ay önce de yürümeyi öğrendi.

Yardım edin insanlar. Ben şimdi ne alayım yeğenlerime? Hediye konusunda çok danışılan insanlardan biriyken, artık alacak bir hediye seçemez oldum yeğenlerime.

 
kız çocuğa oyuncak hamuru seti alabilirsiniz. boya diyecektim tam ki onu almışsınız. ya da yeni boyama kitapları da olabilir.

erkeğe de bi fikrim var ama adını bilmiyorum. rossman'da satılıyordu. böyle kitap gibi. 5 6 yaprak. her yaprakta ayrı şey var. mesela biri sert, biri naylonsu vs. anlatamadım tam ama maddelerin nasıl olduğunu öğreniyormuş çocuklar. bana çok ilginç gelmişti. orada başka şeyler de vardı yine çocuklara öğretici olabilecek.
  • elorelia  (05.02.15 20:25:03 ~ 20:25:24) 
Kıza okul çantası alabilirsiniz. Babie li winxli falan.
Oğlan içinde aynı ayda benimde oğlum var iki hafta sonra bir yaşında olacak. Benimki acaip arabalara sardı arabayla oynuyor. Çekip bırakmalı arabalardan alabilirsiniz. Çok seviyor benimki. Oğlan yürümeye başladıysa güzel bir ayakkabı alabilirsiniz ilk ayakkabısı olur hatıra olur.

  • ayhsegul  (05.02.15 21:34:46) 
kıza lego, oğlana (hala var mı bilmiyorum) tahta bloklardan inşaa seti. tahta olması belli bir şekli olmaması yaratıcılığını geliştirebilir, kız için lego ise analitik düşünce yönünü geliştirebilir. toplumun koyduğu cinsiyet kurallarından çok çocuğun zihinsel gelişimine nasıl katkı yapabilirim i sorarak birşeyler alırsan çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.


  • paulie walnuts  (05.02.15 21:44:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.