[]

Trafik Cezamı Silmişlermi Ne Yav ?

Merhaba;
HEmen konuya gireyim, Sürücü benim araba babamın.Emniyet kemerinden 2 kere yakalandım ve ceza yedim 70+70=140 TL. Bugün şu tek noktadan her türlü fatura,kredi kartı,ceza,vergi vb. tahsilatları yapan bürolardan birine gittim.Adam borcun yok kardeş dedi.(3 kere denedi)

Bende eve gittim netten bide kendim bakam dedim.Plakayı girdim hakkatende borç yok.
Şimdi sorum şu ;

Bu cezalar Plakayamı yazılır,yoksa aracı sürenemi ? Yoksa adımamı yazıldıda faizmi giriyor anlamadım gitti.

Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim TŞK !

 
emniyet kemeri takmama cezası takmayana yazılır. yolcu da olsan şöför de olsan.


  • arnold schwarzeneger  (16.08.09 01:46:06) 
geçen ben de sordum buna benzer soru. 60tl civarı elimde ceza kağıdı var ama nette görünmüyor 5 ay oldu cezayı alalı. devlet alacak bırakmaz bence.


  • alchemistt  (16.08.09 01:50:50) 
benim de trafik cezalari görünmemisti vize yaptirirken. bir sonraki vize tarihinde cikti o cezalar 2 sene faizi ile ödedim. elinizde mkbuz varsa orada cikmasa bile kardesim aha makbuz diyerek israr edin yoksa faiz feci giriyor.


  • atmacaged  (16.08.09 05:38:46) 
Cezalar internette bayaa bi geç çıkıyor, sonra da ödense bile orada kalmaya devam ediyor. Bunun nedeni maliye bakanlığının bankalarla olan bağlantısının skindirik olması. En doğru durum herhangi bir vergi dairesinden öğrenebilirsin...


  • selimse  (16.08.09 17:52:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.