[]

Kilo Alma Programı... İhtiyacı Olan?

Bundan 85 gün önce başlayan "sen bir enkazsın" evde antrenman programıyla hareketsiz yaşayanlara bir çıkar yol göstermek istedim, bazı günler abartsam da (örneğin 82. gündeki interval antrenman kabul etmeliyim ki biraz ağırdı.) eğrisiyle doğrusuyla hiç bir para harcamadan yapabileceğiniz bir antrenman programı çıkarttığıma inanıyorum. Öyle ki bu programda size verilen egzersizleir yapmaktan başka pek bir sorumluluğunuz yoktu.

Şimdi şöyle bir silkindiğimiz bu programdan sonra, kondisyonumuz yeterince arttıktan sonra bir kilo alma programı başlatarak son 2 yılda kaybettiğim kiloları fazlasıyla geri almak istiyorum, tabii ki kas olarak.

Ancak bu sefer sen bir enkazsın programı gibi masrafsız değil, bir spor salonuna gidip ağırlıklarla sevişmeniz ve -evet sitemde yeni başlayanlara önermiyorum ve pek doğal bulmuyorum ama- çeşitli ek besinler kullanmanız gerekiyor. Yani bu sefer kısa zamanda kilo almak için o küçük bütçenizi zorlayacak (büyük bütçeliler de vardır eminim ama ben kendim gibi olanlara öncelikle sesleniyorum :-)) ve bir disiplin içine gireceksiniz.

Kendim için koyduğum hedef 6 ayda 15 kilo, sanıyorum genetik yapısı hiç uygun olmayan sağlıklı birisi bile benim programımla 7-8 kilo alabilir. Tabii ki elden geldiğince "kas" olarak.

Gerçi önümüz Ramazan, bu programı bu aydan sonra da başlatabilirim ama önce birilerinin katılıp katılmayacağını bilmek, başkalarına da fayda sağlayıp sağlamayacağımı öğrenmek isterim.

İhtiyacı olan...?

 
2 ay civarında düzenli olarak toplamda 4 ay kadar VG ile uğraştım.son bir ayımda HardLine Progainer kullandım (2 kilo civarında tükettim) 53 kilodan 56 kiloya kadar çıktım fakat 2 haftadır verdiğim ara yüzünden 55 kiloyum son durumda.Boyumsa 175.

Programa katılabilirim belki.Hali hazırda okul başlayınca da devam ettirmeyi düşündüğüm Max Ot programım var gerçi ama beslenmeyle ilgili bir programım yok.
  • nevrochaotica  (16.08.09 00:41:49) 
ne yalan söyleyeyim ben! 180 boya 60 kilo yakışmıyor.

raysimenov(et)gmail.com a mail atıver olur mu?
  • ray simenov  (16.08.09 00:42:10 ~ 17.08.09 00:53:26) 
ihtiyacım var.

darkmaster58@gmail.com
  • sokak cocugu  (16.08.09 00:50:13) 
bana da lütfen
guguriguk@hotmail.com

  • guguriguk  (16.08.09 01:05:50) 
eski programı arkadaşım, yeni programı kendim için alamett@gmail.com adresine mail atmanızı rica etsem?


  • tgc  (16.08.09 01:36:20) 
eski program : (git: www.bodytr.com)

ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama yeni program da henüz mevcut değil bu şekilde oluşturalacak ?

yamuluyor muyum ?
  • nevrochaotica  (16.08.09 01:51:47) 
geek'im, ihtiyacım var. fakat disiplinsiz adamın tekiyim, öyle spor salonlarına filan gitmek uzun iş.

yandan yandan izlerim sizi. harekete geçersem feedback veririm +rep
  • carnicero  (16.08.09 02:09:54) 
Arkadaşlar buradaki bütün maillere haber vereceğim (yalnız mailleri açık yazmışsınız spam gelmesin düzeltiverin), Ramazan sonra başlamanın daha uygun olacağını düşünüyorum çünkü oruç tutan ya da tutmak isteyen (misal ben) arkadaşlar olacaktır.

Ramazanı formunuzu yitirmeden geçirmeye çalışın.

Yeni programı da yukarıda linki verilen eski program gibi yayınlamayı düşünüyorum. Daha iyi önerileriniz varsa lütfen söyleyin, elimizden bir şey geliyorsa daha iyi hale getiririz.

Bir de izole (konsantreye boşa para vermeyin) whey proteini, glutamin, kreatin, amino asit, casein, balık yağı tableti, multivitamin, için para ayarlayın. (Sen bir enkazsın programına girmeyip hiç spor yapmayanlar glutamin almayabilirler, kreatini de benim önerilerime uygun dozlarda daha az kullanacaklar.)

Yukarıda saydığım ek besinleri piyasadan daha düşük (istisnasız bütün sitelerden ve dükkanlardan) fiyatla program başlamadan satışa koyacağım. Ne kadar kâr edeceksin derseniz, hiç etmeyecektim ama o kadar emeğe karşılık asgari bir kârla satarım bu aramızda kalsın :-) Maksat sizlere yardımcı olabilmek, iyi niyetime inanmamak da serbestsiniz tabii ki. Zaten ben nelerin lazım olduğunu yazdım isteyen benim fiyatlarımı bekler ve aynı ürünlerin kaça satıldığını araştırır, isteyen başka yerden alır yani benden alıp almamanız zerre kadar önemli değil, siz spor yapın kaslanın kilolanın bu bana yeter.

@carnicero :-)
sen bir enkazsın programı evdeki imkanlarla yapılabilecek (koşu harici dışarı çıkmaya bile gerek yok) basit ve emin ol etkili bir program yani bunun gibi bir programa başlayabilirsin, istediğin kadar düzensiz yaşa, hareket etmemek seni daha da kötü hale getirir. İyisi mi edebiliyorken hareket etmen.

@nevrochaotica
Dikkat edersen ben weight gainer koyabilirdim ama koymadım çünkü bunları genelde israf olarak değerlendiriyorum ve çok özel durumlar harici kolay kolay önermiyorum. Bu programda beslenme ve dinlenme gibi konular hakkında da sizleri serbest bırakmayacak ve dediklerimi yapmanızı isteyeceğim. Beslenme konusunda sizleri görmediğim için size işte aynen bu dediğim bir rehber veremem ama ortalama değerleri yakalamanızı sağlayacak basit yöntemleri falan hep göstereceğim (sabah kalktığında kaç gram whey almalısın gibi)

İnternetten program yürütmek sanıldığından çok daha zor, genellikle kesin çizgiler koyamıyorsunuz ve bu nedenle herkes için AZAMİ yararı yakalama şansınız yok. Kör dövüşü. Sen bir enkazsın programını uygulayan aynı kilodaki insanlar bile kilo alır ya da kilo verir, bilemem. Belki de o program baızları için biçilmiş kaftan olur, bunu da bilemem. Herkesin vücut yapısı o kadar farklı ki, insan bunları bilmeden katı kurallar koyamıyor. Bu nedenle bütün insanlara hitap edebilecek ama aynı zamanda olabildiğince etkili bir program oluşturmak çok zor. Elimden gelenin en iyisini yapacağım tabii ki, azami yarar olmasa da yarar sağlayacağına kuşkum yok, Allah utandırmasın diyorum şimdiden.
  • Karluk  (16.08.09 02:15:26 ~ 02:36:19) 
bana da lütfen (:

paintov et hotmail.comm
  • paintov  (16.08.09 10:55:17) 
çok ihtiyacım var hacı. hızır mısın sen :)

sakingitarist at hotmail.com
  • sakingittarist  (16.08.09 13:33:42) 
weider mega mass ile 1 ayda antremanla birlikte 6 kilo, ertesi ay ise 4 kilo aldım. 56 dan 66 ya çıktım.korkup bıraktım kullanmayı. ki balık yağının gözüne vurmuş gram kilo alamamış, kahvaltıda 2 porsiyon iskender ile açılış yapan bir hayvanım.
neticede fit ve zayıf sayılamayacak bir vücuda sahibi oldum.şimdi hayvanlaşmaya yelken açmak, dar kesim sacit gömlekleri içinden fışkırmak istiyorum. hadi bakalım;

canberk__fb@hotmail.com
  • iyilik yap pitbull  (16.08.09 14:29:41) 
Ramazan'dan sonra başlayalım diyorum, ramazan süresince şınav barfiks idare edelim. Bi de sahiden masraflı olacak, ama buna değecek. Sorusu ve görüşü olan varsa programı başlatmadan bazı şeyleri netleştirelim.


  • Karluk  (17.08.09 20:42:36) 
hasanayan at live.com
hayvanlar gibi istiyorum. öyle böyle değil. sanırım sen ulaşacaksın bize, beklemedeyim.

  • UnholyRage  (13.09.09 04:37:36) 
karluk bana da atar mısın
tolgathepainkiller@hotmail.com

  • baldur2  (18.09.09 18:56:18) 
Aşağıdaki e-posta bu başlıktaki bütün komançerolara atılmıştır:

Selamlar,

Ben ekşi duyurudan Karluk.

www.eksiduyuru.com

Kendinizi hazırlayın program yakında başlayacak, 250 - 300 (sırf supplement için) lira da para ayarlamaya çalışın ancak ilk ay bu paraya gerek yok siz şimdiden ayarlamaya başlasanız (zengin değilseniz) gerektiği zaman paranız hazır olmuş olur. Siz de ben programa start verene kadar şöyle bi hareketlenseniz (fiziksel olarak) iyi olur. Bu arada ucuza yumurta, süt ve tavuğu falan nereden alabileceğinizi de gözden geçirin. Bulgur pilavını sevin, tereyağına tapın.

Program başlayacak, az kaldı.

Sevgiler, saygılar.
İlşad ÖZKAN
bodytr.com
  • Karluk  (01.10.09 04:34:36 ~ 04:42:31) 
bu program işe yaramdı mı ? yarım yamalak okudum siteden gayet hoş gözküyor . boyum 1.86 76 killoyum en azından 5 kilo almam gerekiyor. crankes at hotmail..


  • dieselsingle2  (01.10.09 20:42:20) 
bu program derken?
kilo alma programı başlamadı, sen bir enkasın programının amacı da kilo almak değildi.

  • Karluk  (02.10.09 23:46:51) 
tmm biraz daha okuyunca anladım . dediğim gibi yarım yamalak okumuştum . sen bir enkazsın'da son durum nedir ?


  • dieselsingle2  (04.10.09 14:13:19) 
sen bir enkazsın programı yaklaşık 2 ay önce bitti


  • Karluk  (07.10.09 20:53:21) 
Karluk'tan haber gelecek diye Eylül'den beri spora başlayamadım. Ben olmuyorum bari Allah razı olsun.


  • UnholyRage  (18.01.10 07:02:33 ~ 07:03:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.