[]

Gözlerinizin feri söndüyse, Heyecanınız gittiyse

ne yapıyorsunuz genelde geri getirmek adına? n3tw0rk3r'ın sorusundan (git: 901712) sonra bir aksiyon almam gerektiğine karar verdim.


o soruya verdiğim cevap da na böyleydi zaten:
benim içimde hiçbir heyecan yok, bu aralar herşey gayet b*ktan gidiyor istikrarlı olarak.

 
hiç. bir şey yapmıyorum. şimdilik tekrar geri getirip bir kez daha kaybetmeye gerek yok. böyle idare etmek daha kolay...


  • ucan spagetticanavari  (05.02.15 15:48:09) 
valla ben bi sürü bişi yaptım da hangisinden başliim :) heyecanım bi geldi ama eksik bişeyler var, ufak tefek sinir olduğum şeyler var filan. sıkıldığın, bunaldığın ne varsa dönüştürmeye, değiştirmeye uğraş. zor, sancılı ama işe yarıyor.


  • bradshaw  (05.02.15 15:54:27) 
biraz klişe olacak ama, hakketen güzel ne oluyorsa o boktan süreçten hemen sonra oluyor.
o yüzden ben herşey çok kötü gidiyorsa seviniyorum kesin güzel birşey olucak diye.
Oluyor da hakkaten.
  • innerbliss  (05.02.15 16:08:31) 
Bende Pantera konser kaydı açıp spor yapıyorum, iyice terledikten sonra duş ve sıkma portakal suyu içiyorum :) daha ne olsun..

(Ama öncelikle sana ne iyi gelir onu bilmelisin)
  • redeath  (05.02.15 16:31:52) 
Spor yap


  • aeroflot  (05.02.15 17:22:43) 
Saka bi yana asik ol. Bolca disari cik. Biseyler ic ve guzel kiz/oglan avina cik ;)


  • aeroflot  (05.02.15 17:23:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.