[]

biz boşuna mı tahsil yapıyoruz arkadaşlar?

ülke kocaman bir vasatlık imparatorluğunun mezalimi altında inim inim inlerken hayatın her yönünde bizi vasat bataklığına gömen bu şer kumandanlara karşı neden ortaya çıkıp bilgi becerimizi insan tokatlamak adına kullanmıyoruz ki? ben sinemacıyım mesela. içimden bir tane senaryo yazmak gelmiyor, insan tokatlayacağım bundan sonra. üzülmek yerine tokatlayeceyim.

bunu yazmama sebep olan bülent arınç'ın konuşmasına şuradan ulaşabilirsiniz: arkeofili.com


 
Sorunuz niyetinize göre cevaplanır,benim anladığım evet aiz boşuna tahsil yapmışsınız,orjinal metinden böyle yorumlar çıkarılması pek mantıklı gelmedi,zira yazı da hiç bir hata yok,Bülent Arınç gayet doğru konuşmuş.


  • Gülnane  (05.02.15 14:33:25) 
Ayni duygulari meshur 'bulut bilisim kafayi yedirir' soyleminde yasadim.

Konusmadaki sikintiyi anlamayan arkadaslar, bu soylemleri yapan takimin cok uzun yillardir tepede her seyi biliyormus edasiyla yonetim yaptiklarini, isinde uzman insanlari dogradiklarini ve ulkeyi isinde uzman insanlar icin nasil yasanmaz hale getirdiklerini nasil goremiyorsunuz bilmiyorum. Ust duzey yonetici cikmis ben cahilim diyor, arkasindan cok dogru konusmus diye alkis tutuyorsunuz. Insan sorar madem cahilsin neden yillardir oradasin ya da neden yillardir uzman insanlari o islerde gorevlendirmedin diye.
  • f_d  (05.02.15 14:47:38 ~ 14:52:10) 
tahsili ne için yaptığın önemli


  • dokuzonbeş  (05.02.15 14:51:29) 
güzel konuşmuş.


  • enkolaykullaniciadi  (05.02.15 14:54:55) 
hiçbir sıfatının doğru kullanımını bilmeyenler, -de, da kullanımında sıkıntı yaşayanlar böyle üstten bakıp yorumlarda bulunuyorlar ya, ayar oluyorum.

yazıda anlaşılmayacak bir durum yok. örgütlü cehalet bütün kurumlarıyla omzumuza binerken ve bu toplumun hatırı sayılır kesiminde kabul görürken, en azından kanıksanmışken tahsil için eşek yükünü sırtlamak ağır geliyor; o yüzden tokatlama işine gireceğim. güzel konuşmuş diyenler ülkenin tüm güzelliklerinin bu cahiller ordusunun elinde olmasının önemini kavrayamıyorlar mı yoksa sadece kötü niyetliler mi?
  • kaufman  (05.02.15 15:03:16) 
bu ülkenin çoğu talebesini bu tavır nihilist yaptı da, toprak sahibinin kabul salonunda orada ne iş yaptığı belli olmayan öfkeli nihilist gibi dolaşıyoruz ortalıkta. nihilist olup veremli olmaya gerek yok arkadaşlar, bunu okuyup üzülmeyin. tokatlayın bunları.


  • kaufman  (05.02.15 15:05:29 ~ 15:05:48) 
evet boşuna yapıyorsun. tahsil yaptığın sürede ticaret yapsan hem daha çok kazanırsın, hem daha çok saygı görürsün.

konuşmayı bilmek şart değil.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (05.02.15 15:25:27) 
Orman kanunlarinda yasamayi elestiriyoruz zaten. Bunlari konusmamiz lazim. Kafa kesmeye nereden geldik? Kose kapmacayi inkar ettigimi niye varsaydin? Kose kapmacanin kurallarinin olmasi gerektigini soyluyorum.

Bak sana ne yapalimi net olarak soyluyorum: ise alimlari liyakate gore yapalim. Su haberi okuyup alkis tutmak tahsil yapana bok atmak mi, yoksa yanlisa ses cikarmak oneri sunmak mi?
  • f_d  (05.02.15 17:10:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.