[]

spor yapmadan supplement kullansak

nolur?




 
(bkz: karaciğer)


  • ssyumusakg  (05.02.15 12:03:54) 
arabayı hiç kullanmayacaksan neden benzin dolduruyorsun?


  • yazar yazmaz yazan yazar  (05.02.15 12:04:56) 
miktarına bağlı. çok kullanırsan yağ, ancak ben yeterli protein alamıyorum dersen günlük 1 ölçek filan kullanabilirsin. mehmet özün ksıa videosu var arat izle tam da bu konuyla ilgili.

edit: stndrd protein tozlarının 1 ölçeğinde 20-25 gr protein bulunur.
  • eindaclub  (05.02.15 12:05:37 ~ 12:08:08) 
@yyyy

ne bilim. kılo alırız falan. olamaz mı?
  • all girls dream  (05.02.15 12:05:44) 
proteinli kullanırsan gut, k.hidratlı kullanırsan göt yapar.


  • ismail yk  (05.02.15 12:12:12) 
bunun bide spor yapmamasına rağmen protein tozu içip zaten zayıfım biraz kilo almak için yapıyorum diyenleri var, sağlıklı karaciğer batıyor size heralde.


  • docrivers  (05.02.15 12:13:12) 
Vücudumuz insülin diye bir hormon salgılıyor all girls dream. Bu hormonu doğru şekilde kullanırsan kas kütleni artırırsın, yanlış şekilde kullanırsan yağ bağlar obez olursun. Lakin şöyle bir şey var; insülin bu ikisini ayırt edemez. Salgılandığında vücudunu o an nasıl yönlendirdiysen ona göre işlem yapar. Ben işime bakarım vücut yağ bağlamış kas yapmış siklemem der kısaca.

Peki ben bu konuyu nereye bağlayacam? Şuraya bağlayacam: Sen doğru malzemeyi doğru şekilde kullanmazsan, kullandığın ürün "Bu adam yağ bağlamış kas yapmış siklemem" der. Her şeyi doğru ve amacına uygun şekilde kullanmak gerekiyor. Yoksa bu ürünler sihirli şeyler değil, işe yarayıp yaramaması senin ne yaptığına bağlı.
  • angelus  (05.02.15 12:20:18) 
Supplementlerin spor yaparken bile etkileri çok minimal.

Yani, paranı çarçur etmiş olursun. Kilo alma amaçlı alacağın gainer vs. de sana göbek olarak dönebilir.
  • arnold schwarzeneger  (05.02.15 12:27:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.