[]

Bir ürün nasıl satılır?

Dekoratif objeler üretiyorum. Hedef kitlem oteller, villalar, malikaneler, kaleler, saraylar.

Pazarlamadan hiç anlamıyorum. Hedef kitleme bu ürünü nasıl tanıtabilirim? E-posta adreslerine katolog mu gönderilmeli yoksa randevu alınıp yüzyüze mi konuşulmalı? Kiminle konuşmak gerekir? Satın alma müdürleri mi bu konuda yetkilidir? Kafamda deli sorular.

Not: E-bay'de satılacak şeyler değiller.

 
sürekli telefonla taciz etmen gerekir randevu alabilmek için.

instagramla filan olmaz bu işler.
  • teritori  (05.02.15 08:46:41) 
internet sitesi online satış,belirli kişilere kişisel emailler,instagram,twitter da firma isminle bir hesap.

kaleler saraylar vs demişsiniz de fiyat skalanız ne kadar acaba? 10.000tl'ye ürün mü üretiyorsunuz? bunlar için çok güzel bir siteniz olsun.. kişiye özel veya kuruma özel üretim yapıyorum diyin.. özellikle otellere yoğunlaşın.. instagram,twitter'dan sizin gibi üretim yapan firmaları bulun takip eden sizin müşteriniz olabilecek kişileri belirleyin.. öncelikle size bir müşteri portföyü lazım.. isimler telefonlar mail adresleri..

firmadan kimi aramalı kısmı ise..
kimi arıyacağınızı bilmiyorsanız öncelikle info ya bir mail atın ertesi gün 'ben bir mail atmıştım ama cevap alamadım' diye arayın kime atmanız gerektiğini sorun.. o kişiye mail atın.. ertesi gün 'size mail attım lakin cevap alamadım' diye arayın fikrini sorun..evet uzun sürebilir ama yapılması gerekiyor bu telfon işlerinin..

bunun gibi şeyler işte..
  • dedim dedim de kime dedim  (05.02.15 09:07:21) 
hangi şehirdesiniz?


  • accorbite  (05.02.15 10:03:04) 
Rakiplerin illaki vardir onlar ne yapiyor onu bi arastirsan?


  • selam  (05.02.15 10:22:01) 
Hedef kitleniz oteller,villara ise sade ama şık bir web sitesi ve katalog lazım önce bence.
zira web sitesi benim için çok ufak seylerde bile önemli,dandikse ya da yoksa direkt ikinci plana atıyorum.
Firmaları arayıp özel üretim xxler (üretiminiz neyse) için kiminle iletişime geçebilirim diyip mail adresi alabilirsiniz öncelikli olarak.
Olayınızı anlatırsınız katalogla beraber.

Biz mobilya satısı yaparken dergilerle iletişime o şekilde geçmiştik.maison française,evim vs mail atıp görüşmüştüm ki çok ilgileniyorlar.
Hedef kitlenizle alakalı ise dergi olayını da reklam manasında düşünebilirsiniz.
Aylık size dergi konularını gönderiyorlar,uygun ürününüz varsa dekupe ya da dekorlu görsellerini iletiyorsunuz,değerlendirip alıyorlar dergiye.
  • demoniclewinsky  (05.02.15 10:53:24) 
İnternet sitesi oluşturuyordum zaten, hayata geçince tekrar bu başlığa yazacağım. Düşüncelerinizi almak istiyorum. Teşekkürler güzel insanlar.


  • eksi engine  (05.02.15 17:59:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.