[]

ne oynayayım?

piyasadaki her oyunu ultra'da çalıştıracak bilgisayarım var, bir tek hearthstone oynuyorum amk. arada bir de dota 2.

ne oynasam?

cod/bf serisi ve benzeri oyunlar ve mmorpg'ler artık fazlasıyla bayıyor. fps ve mmorpg için fazla mı yaşlıyım neyim artık. azıcık kafa kullanmayı gerektirecek, eğlenceli oyun tavsiyelerinizi bekliyorum. ya da benim kriterlerimi boşverin. "bunu kesin oynamalısın" diye düşündüğünüz oyun varsa bile söyleyin lütfen. uzun zamandır hs dışında bişey oynamadığım için muhtemelen tavsiye edeceğiniz oyunu oynamamışımdır henüz. multiplayer/singleplayer aklınıza ne gelirse söyleyin.

son bir not: en son severek bitirdiğim single player portal 2'ydi.

 
bioshock infinite'ten başla


  • false pretension  (04.02.15 20:43:41) 
eu iv


  • efrasiyab87  (04.02.15 20:51:58) 
farklı bir tarz önereyim madem, grim fandango'nun remastered'ı çıktı geçenlerde.


  • gibicibicis  (04.02.15 20:53:18) 
titanfall


  • biraz karamsar biraz mavi  (04.02.15 20:58:28) 
ben de aynı durumdayım hiçbir şey oynamıyorum. (unity,fc4,shadow mordor yarıda kaldı )

içlerinden en çok shadow of mordor 'dan keyif aldım en gerçekçi orta dünya oyunuydu hala çok yetersiz ama oynanır.

not:ekran kartı isteyen olursa satmaya karar verdim şu an > zotac amp gtx760
  • bluebey  (04.02.15 21:09:35) 
kesinlikle darkest dungeon oyna. dün çıktı.


  • ufukcel  (04.02.15 21:13:40) 
Nostalji olsun, Battle for Middle Earth II oynayın. :))


  • bengi tonyukuk  (04.02.15 21:26:37) 
Sniper elite 3e bayıldım.


  • vincentvega  (04.02.15 21:33:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.