[]

Kilo problemi

kilo almak istiyorum. bunun için diyetisyene mi gideyim dahiliyeye mi? yani bir problemim varsa diye dahiliye dedim. spor falan da olabilir. ne yapılabilir yani??




 
diyetisyenden önce dahiliyeye gidin kan tahlilinizden sonra bi anormallik olup olmadığı anlaşılır.


  • burberry  (04.02.15 18:44:48) 
Önce Tiroidlerine baktır. Sonra diğer rutin biyokimya testlerini yaptırırsın.

Biyokimya testleri normal İştahsızlık varsa psikolojik etkenlerden kaynaklanabilir.
Psikolojik etkenlerin biyokimyasal nedenini bulmaya çalış. Dönemssel çok büyük bir buhran yaşamadı isen vücudunda normal işlemeyen bir sistem söz konusu olabilir. Bu da genelde sindirim sistemi oluyor (Bağırsaklar hasta ise tüm vücut hastadır 'Hipokrat'). Çölyak, Gastrit, Ülser, Duodenit vb. bunarı araştır.

Psikoloji yerindeyse (sağlam kafa), sindirim sistemi endoskopi-kolonoskopide temizse ve troid hormonunun hızıda normalse kalori miktarını artırdığında kilo alman gerekir. Alamıyorsan vücudunda bir yerde sorun olabilir. YA da hiç sorunda olmayabilir. Çok sağlıklı olduğun içinde kilo alamıyor olabilirsin.
  • digits  (04.02.15 19:22:36 ~ 19:24:30) 
Ben psikiyatriye gittim. Remeron diye bi ilac verdi 38 kilodan 52 firladim 2 ayda.ilaci kesince 48e dustum Suan 47-48 im stabil duruyo.


  • lady laura  (05.02.15 01:42:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.