[]

Iphone 6'nın ilk sapıtması

Az önce telefonla konuşup kenara koydum telefonu. 5 dk geçmedi telefona bakayım bi dedim ancak telefon açılmadı. Orta tuşa bastım ardından açma tuşuna bastım (uzunca da bastım) ama açılmadı. Ardından arkadaş orta tuş + açma tuşa uzunca bastı sıfırdan açılma ekranı geldi ve telefon açıldı. Neden olmuştur sizce ? Garantiye göndermeye değer mi ?




 
Şarjı bitmiş olabilir mi orta tuş on off tuşu sifirliyor cihazı diye biliyorum


  • indescribable  (04.02.15 12:29:01) 
Hayır daha dün şarj ettim ve şuan %86 da .. @indescribable


  • ondkz  (04.02.15 12:30:17) 
yeni aldiysan bi reset at cok gecmeden. ben ilk aldigimda takiliyordu reset attim duzeldi.

3-4 aydir kullaniyorum hala bir takilma veya kapanma olmadi. sadece oyun oynarken oldu bir iki kere.
  • my pink  (04.02.15 12:37:46) 
@my pink 2 ay felan oldu alalı. Apple storedan aldım onlar kurulumunu yaptı ve kullanmaya başladım. Androidden geçtiğim için pek bi bilgim de yok açıkcası.


  • ondkz  (04.02.15 12:44:18) 
kurulumda bisey yok ben kendim yaptim sadece dil ulke vs secmen gerekiyor.

uzun sure kullanacaksin. bence reset yapman lazim.

zaten yeni alinan her telefona yapilmasi gerekiyor aldiktan sonra
  • my pink  (04.02.15 12:48:28) 
@my pink ITunes üzerinden mi yapılıyor resetleme işlemi ?


  • ondkz  (04.02.15 12:55:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.