[]

sakin-animal kingdom

merhaba,

sakin'in bizim büyük çaresizliğimiz filmi için yaptığı animal kingdom parçasının sözlerini hiçbir şekilde bulamıyorum.

bilen,duyan var mıdır acaba?

teşekkürler şimdiden

 
parçayı bilmiyordum merak ettim açtım, dinlerken de anladığım kadarını yazdım ama arada eksik yerler var. idare eder belki:

animal kingdom
it's the animal kingdom

I walked down the jungle I saw the trees
passed through the * lake and leaves
water was clear and it was deep
I jumped in the water

saw that fish
saw that big fish
saw that junkie fish
saw that big fish

She talked to me and said she was bored
no one in the animal kingdom gave her pot
asked if I had something to get stoned
* make me king of the animal kingdom

animal kingdom

tigers chasing up the antelopes
rhinoceros hippopotamus always floats
lions and leopards share a *
come and * animal kingdom

animal kingdom
  • kül  (04.02.15 12:48:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.