[]

bana outdoor ayakkabı önerin

yağmurlu havada da giyebileyim. çok pahalı olmasın, çok ekstrem doğa koşullarında kullanmayacağım zaten, istanbul içinde, ormanlarda, çevre şehirlerde, adalar'da sıklıkla gezintiye çıkan biriyim.

mesela şu ayakkabı benim dikkatimi çekti, sizce nasıldır

www.hepsiburada.com

 
decathlon'da satılan Quechua diye bir marka var, ona iyi diyorlar. Fiyatı da uygun.


  • whoosie  (04.02.15 12:23:42) 
@whoosie evet oraya da dün gittim, gerçekten güzel ayakkabılar var. fiyatı uygun olduğundan mütevellit uygun numara kalmamış hiç :) bulamadım


  • razvan rat  (04.02.15 12:27:30) 
Quechua ayakkabıların çoğunun tabanı kaygandır, o nedenle alırken dikkat ediniz. ayrıca decathlon'da satış personeline beğendiğiniz modelin şu numarasını istiyorum derseniz getirtirler.


  • teknikekip  (04.02.15 13:01:07) 
columbia'dan uzak dur!


  • unique hint kumasi  (04.02.15 15:25:09) 
merrell'lara bak. fiyat performans konusunda iyiler.


  • argent dawn  (04.02.15 15:30:31) 
Ülen adam pahalı olmasın diyor Merrell öneriyorsunuz :D. Senin ilacın Decathlon, uygun fiyata işini gören bir şey bulursun. Beğendiğin ama numarası olmayan ürünleri depodan çıkarırlar.


  • osurdum  (04.02.15 15:33:21 ~ 15:34:40) 
columbia'nın hastasıyım.
ama fiyatlar yüksek gelir,indirimde yakalarsanız kaçırmayın.
www.markafoni.com
  • demoniclewinsky  (04.02.15 15:51:42) 
bir de sportive'de falan tek numara kalan kaliteli markalar ucuz olabiliyor. 300küsür yerine 140 liraya jack wolfskin aldım, canavar gibi.


  • whoosie  (04.02.15 16:31:48 ~ 16:33:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.