[]

Profesyonel SEO Hizmeti Arıyoruz

Arkadaşlar selam.

Biliyorum bu ara ara soruluyor hatta sanırım tek bir kişi sürekli sorup duruyor ancak bu soruyu ben ilk defa soruyorum ve lütfen detaylı bilginiz varsa benimle paylaşmanızı istiyorum.

Ekip olarak yönettiğimiz bir kariyer - insan kaynakları sitemiz var. Google'da bir türlü istediğimiz performansı alamıyoruz. Aylık sürekli olarak çalışacağımız bir SEO danışmanı (kişi veya kurum) arıyoruz, profesyonel hizmet verecek şekilde.

Kullandığınız, önerdiğiniz, çalıştığınız biri veya birileri var mı?

 
Bence google.tr'ye seo yazın ve ilk başta çıkan şirketi kullanın, işin mantığına uygun.


  • whoosie  (04.02.15 12:13:55) 
Söylemeyi unuttum, bu tür SEOZEO'dur veya büyük ajanslardır ayda 3.000 4.000TL istiyorlar, bütçem o kadar değil ne yazık ki. Bu işleri daha uygun yapan birileri var mı?


  • aradaki uzaklik  (04.02.15 12:19:44) 
  • whoosie  (04.02.15 12:26:09) 
Kendi web site builder'ınıza seo eğitimi aldırın bence. Seo bir kere yapılacak bir iş değil. Devamlı takip edilmesi lazım google ın ve diğer se lerin algoritmaları sürekli değişiyor.


  • Tears of Devil  (04.02.15 12:27:27) 
sağlam gitmek istiyorsanız www.fevreka.com mutlka arayıp bir teklif alın kendilerinden makul insanlar


  • chetinn  (04.02.15 13:51:34 ~ 13:54:24) 
Iznetwork.com


  • erty_ksk  (04.02.15 19:52:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.