[]

Türkiye'de Talk Show

Neden hiç eğlenceli değil? Toplanıp bi konu hakkında sıradan muhabbetler ediyorlar ve hiçbir albenisi olduğunu düşünmüyorum. Arada böyle önceden hazırladıkları kurgularla eğlendiriyorlar ama o kadar. Ne biliyim amerikan talk showlara baktığımızda hangi konuk katılırsa katılsın bak istisnasız hepsi güldürüüp eğlendiriyor. Yeni bi konu açıldığında bile çok zekice espriler çıkarıyorlar. Yani sadece sunuculardan bahsetmiyorum. Programlar bütünüyle eğlendiriyor bir şekilde. Siz ne düşünüyorsunuz? Türk Talk Showlrını seviyor musunuz?




 
Çünkü süreler uzun Turkiye'de. Öyle olunca da öncesinde kurgulamak ve/veya sonrasında bu kurguyu takip etmek mümkün olmuyor. Katılımcının insafina kalıyor eğlenceli olup olmaması.


  • nereye bu gidis  (04.02.15 11:22:36) 
çünkü türk toplum örf ve ananelerinden dolayı ya da gençlerin yanlış şeylere yönlendirilme ihtimalinden dolayı talkshowlar "ee albümün çıkmış,çok güzel gerçekten" tadında. bu işte okan birazcık sıra dışı işler yaptı diye düşünebiliriz bence (amerikada olmayan ama burda olan). programlarının adını bilmiyorum ama transseksüellerden motorculara gitaristlerden kan/organ bağışı konulu programlara kadar bence gerçekten güzeldi -okan'ın her bir konuda uzmanmış gibi ahkam kesmesini saymazsak-.


  • rakicandir  (04.02.15 11:28:21 ~ 11:28:54) 
Amerika'daki Talk Show'a birkaç konuk geliyor 5 dakika 10 dakika kalıp birkaç güzel espri dönüyor, ki onlar da önceden çalışılmış oluyor genelde, eğlendirip güldürüp gidiyorlar. Bizdeki gibi bir program 16 saat sürmüyor. Öyle olunca da ne konuk sıkılıyor ne programı yapan ne de izleyici.


  • angelus  (04.02.15 11:32:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.