[]

sevgiliye hediye

yeni yeni Oluşan bir ilişki... bugün doğumgününü. erkek oluyor kendisi. bütün gün çalışacak, akşam iş yerine uğrayıp ufak bir hediye vererek doğumgününü kutlamak istiyorum. ne alabilirim? güzel, tatlı, jest dolu fikirlere açım.




 
obje hediyeler erkekler için genelde riskli olur. eğer bütçeniz varsa ve zevki hakkında bilginiz varsa saat alabilirsiniz.


  • dahili meddah  (04.02.15 09:34:12) 
saat fazla sanki, bilemedim.

ben olsam güzel bir yemeğe çıkarırdım.
  • piremses  (04.02.15 09:43:37) 
kendisi zaten yemek Sektörünün içinde ve gece geç saate kadar çalışacak:( saat de klasik sanki biraz... başka fikir veren yok mu abiler ablalar?


  • tekilabambam  (04.02.15 09:47:58) 
basit bir şey + çikolata kutusu, tatlı bir şey.


  • snape i başından beri tanırım  (04.02.15 09:50:25) 
ilişkinizin başlangıcına dair minik bir şey olabilir ya da sen hazırlayabilirsin. küçücük bir yaratıcılık işte çok uğraşmadan. taze bir ilişki olduğu için de hemen anlar, hoş olur.


  • piremses  (04.02.15 09:52:50) 
Saat alma, yeni ilişkiye saat olmaz.
Ben olsam güzel bir gömlek ile D&R'da istediği gibi kullanabileceği 25 ya da 50 liralık kitap/film çeki hediye ederdim.

www.dr.com.tr = Bu çek.
Boyner'de erkek göyneklerinde çılgın indirim var, bak istersen.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (04.02.15 09:53:11) 
jest demek için saat fazla geldi bana da. olursa adam akıllı bir şey olmalıymış gibi gelir hep saat olacaksa.
daha yeni bir şeyse al yemeğe götür, küçük bir şey olacaksa iş yerinde kullanmalık kupa, çay seviyorsa çok güzel esprili çay bardağı ya da fincan olabilir.
yemek yanında olursa çok basit durmaz heralde.
  • uzunuzunilgi  (04.02.15 09:54:27) 
saat fazla olur ya ve abes hatta. ne işle meşgul?

www.ciceksepeti.com

www.ciceksepeti.com

www.ciceksepeti.com

bu 3ünden biri iş görür bence. yani bana alsa kız arkadaşım sevinirim. gerçi hediye aldıktan sonra ne olduğu önemli değil. klişe gibi ama sahiden düşünmen önemli. zaten aranızda duygusal bir bağ varsa/başladıysa ne alırsan al, aldığın şeyin her zaman anlamı olacak.
  • Lt. Col. Frank Slade  (04.02.15 10:08:06) 
sigara içiyorsa zippo al.


  • cmysn  (04.02.15 10:13:18) 
arabası varsa arabasıyla ilgili bişey alınabilir, hobi sahibiyse o hobiyle ilgili kaliteli ama basit bişeyler alınabilir mesela bana arabadamda sürekli bulundurabileceğim bir isviçre çakısı ya da haftasonları yanımda taşıyabileceğim bir cep termosu (matara), sigara içiyorsam kaliteli bir pipo tütünüyle çakmağıyla filan birlikte alınsa sevinirdim. basit ama alanında en iyisi olan hediyeler her zaman beş altı adım öndedir.


  • oriolus oriolus  (04.02.15 10:32:50) 
sevdiği takım olabilir ya da bir söz kişi falan ne bilim ahşaptan ismini yaptırabilirsin.
www.google.com.tr

kız arkadaşım bana d.günümde yaptırmıştı. ismimi yazdırmış bir başında barcelona diğer başında galatasaray logoları vardı arasında da ismim. çok beğendim yatağımın baş ucunda duruyor valla:))
  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.02.15 10:35:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.