[]

Alışveriş Taksitlendirme

malumunuz banakalar peşin yaptığımız ödemeleri taksitlendirme yapıyor bankayı aradığımız takdirde üzerlerine faiz koyarak.şimdi cep telefonu almayı düşünoyurm,vede normal taksit cep telefonlarında olmuyor.kredi kartı ile peşin alsam sonrada daha sonra bankayı arayıp bu alışverişimi taksitlendirin dersem taksit yaparlar mı ? yoksa bu telefonmuş olmaz öyle şey derler mi ?




 
abi kullandığın hat üzerinden alsan direk?


  • dilligaf  (04.02.15 00:43:11) 
hocam öyle pahalıya geliyor malesef :(


  • estalus  (04.02.15 00:44:17) 
o zaman şöyle yap geçen gün bimekste gördüm ing bank kredi veriyor telefon için,kredi faizi ile peşin harcamana gelen faizi hesapla mantıklı olanı seç ama bence hat üzerinden her türlü daha ucuz olabilir.


  • dilligaf  (04.02.15 00:47:43) 
bildiğim kadarıyla telefonmuş olmaz derler. altın için de aynısını yapıyorlar. denildiği gibi operatöründen taksitle alabilirsin. ticari kredi kartı bulup 9 taksitle alabilirsin de. ille de olsun diyorsan en kötü senaryoda telefon ücreti kadar ihtiyaç kredisi çekip onu taksitle ödeyebilirsin.


  • heavy smoker  (04.02.15 00:49:54) 
ben finansbank kullanıyorum. sordum böyle böyle olur mu diye olmaz dediler. iyi dedim madem peşin alayım. aldım telefonu internetten, tak mesaj geldi taksit yapalım diye. evet cevabı verdim yolladım 3'e böldüler :)


  • domates yiyom  (04.02.15 00:50:42) 
sanalpazar yapın %5 komisyon 9 taksit.


  • cunupkral  (04.02.15 02:22:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.