[]

adının aşk olması için...

- normal olarak iki kişinin birbirini tanıması sevmesi mi gerekiyor?
- yoksa bi kişinin sevmesi beğenmesi durumu da (platonik) aşk mıdır?

geçen gün bi kız arkadaşla tartıştık da, o aşk deyince illa iki kişinin tanıması sevmesi gerektiğini iddia etti. ben de "sağlıklı olmasa bile" bi kişinin hissettiğinin de, hatta görmese bile birinin fotoğrafına bile (sevmek zamanı misali) aşık olunabileceğini iddia ettim.

velhasıl haksız mıyım ben bu konuda, sonuçta yaşanması gereken aşktan değil, aşktan bahsediyoruz.

 
Bir kisi baskasina girmesede asik olabilir de olmasa daha ii tabii...

Birinde yasamak var digerinde yasamaya dair hayaller.
  • selam  (03.02.15 19:09:12) 
Cogu insanin dusundugunun aksine ask tek kisiliktir. Aski iki kisilik yapan sey emektir sevgidir. Yoksa herkes kendi icinde yasar askini.


  • Solem2  (03.02.15 19:53:30) 
zor is. kafa yormayin bence. binali yildirim'in dedigi gibi siyirirsiniz. :)))


  • joy luck club  (03.02.15 19:56:30) 
Asıl tek taraflı olan aşk. Öylesi daha acı çünkü.


  • mandalina kokusu  (03.02.15 21:07:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.