[]

Eski sevgilinin yakın arkadaş olması

ruh eşi diye bir şey varsa eğer odur dediğiniz ama anlaşarak ayrıldığınız eski sevgilinizin hala hayatınızda önemli bir yeri varsa, konuşup görüşüyor hatta sırlarınızı paylaşıp dertleşiyorsanız bu yeni ilişkiye engel olur mu, yoksa zamanla karşı taraf bunu kabul edebilir mi?

Siz olsanız bu durumu kabullenir misiniz? Eski sevgiliyi hayatından çıkartmasını mı istersiniz? Size hayatından çıkar dediğinde tepkiniz ne olur?


 
Ben kabullenirim, cikar dedi cikarttim.


  • selam  (03.02.15 18:30:55) 
Ben kabullenmezdim. Saçma bu durum. Hayatımdan cikarma istenseydi tamam derdim.


  • elorelia  (03.02.15 18:38:43) 
Öleni gömerler genelde, yoksa kokuyor. Olmaz yani o is. Dargin ve kavgali ayrilmamak ayri, iletisim halinde olmak ayri.


  • icim urperiyor  (03.02.15 18:39:31) 
bana hayatından çıkart diyeceği bir durum olmaz (ilk sevgilim yaşıyor mu haberim yok, sonraki de o bana ulaşmadıkça yine haberim olmaz) kavga-kıyamet olmasa da bittiyse bitmiştir, benim gözümde durum bu.
karşı tarafın böyle bir ilişkisi varsa beni zorlayacağı kesin...çok şey yaşamış olması çok sevmiş filan olması hiç sıkıntı değil ama sevgililik başka dostluk başka benim gözümde, bunu algılayıp kabullenmem baya zor olur, mümkünse de olmasın. İlişkilerde sapla samanın birbirine karışmasını hiç sevmiyorum.
yine de büyük konuşmuyorum dikkatini çektiyse :) farazi konuşuyoruz, başımıza gelmeden bilemeyiz.
  • niye ama  (03.02.15 18:46:51 ~ 18:47:45) 
Çıakrtılması gerekir. Bunu kabul eden muhtemel bir kavgada boynuzlanmayı kabul etmiş demektir.


  • efrasiyab87  (03.02.15 19:03:50) 
kabullenirim ayol ne var. o kadar yakın arkadaşsa ben de tanışırım hatta. hayatımızda olması herkes samimi ve iyi niyetli olduktan sonra bi sorun olmaz. benim de arkadaş kaldığım insanlar var. kimse tapulu malımız değil öyle şunu çıkar bunu şeyap diye.


  • snape i başından beri tanırım  (03.02.15 19:41:32) 
o tarz bi eski sevgilin hayatında olduğu sürece gerçek bi ilişkin olamaz. ben mesela görüşmeme karşı çıkan herkese atarlandım vs vs. zamanı gelecek ve sen artık hayatında gerçekten biri olsun isteyeceksin ve kendin o kişiyi hayatından çıkaracaksındır. bende böyle oldu.


  • alfabetik dusler  (04.02.15 16:26:00) 
memelerini gördüğüm biriyle arkadaş olamam. dolayısıyla ne kabul ederdim, ne de ben eski sevgiliyle görüşürdüm arkadaş olarak.


  • mermize  (04.02.15 16:34:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.