[]

Uyumamam Gerek! Ama nasıl?

selam uykucu şirinler;

şimdi güne 05.45'de başlayıp 10 saatlik bi iş mesaim + 2 saatlik bi kursa gidiyorum hafta içi 4 gün. akşam eve gelmem 22.00 civarı oluyor ve yemek falan 23.00 civarı boşa çıkıyorum. fakat bu saatten sonra da uyku basıyor çok fena ders çalışamadan küt diye uyuyorum.

Kahve içmeyi pek sevmediğimden içebildiğim tek kahve nescafe bol sütlü bol köpüklü ya da filtre kahve ama o da bol sütlü ve şekerli.

Nasıl uyanık kalırım? Ben ders çalışmak istiyorum ama koltuğa oturur oturmaz uyuyorum. Nasıl yapmalı? Ne yapmalı?

hani çok acı da olsa az bi kahve seni sabaha kadar götürür bile dense razıyım.

bu arada yaşım 28 hayatımda türk kahvesi içmedim. sevemedim onu da dipnot olarak belirteyim.

bi buldurun be olum :(

 
kafein uzun vadede etkilememeye başlıyor. başın ağrımasın diye içiyorsun sadece.
uyku kaliteni arttıracak şeyler belki dolaylı yoldan işe yarar.
mithat bereket hastalığına dikkat.
  • namus ninjası  (03.02.15 15:47:54) 
Yesil cay icebilirsin.


  • mesutcang  (03.02.15 15:49:03) 
yeşil çay işe yarar mı?


  • pomaklar  (03.02.15 15:50:14) 
2 avuç kuru üzüm göm. enerji verir uyku dağıtır. ben öyle yapıyorum.


  • komando kani var bende  (03.02.15 16:07:16) 
Bende kahve işe yaramıyor öğrenciyken çok fazla tükettiğim için ama yeşil çay içince uykum açılıyor ikisinin de etkisini denemelisin.


  • k  (03.02.15 16:11:48) 
yeşil çay bu lipton tarzı mı yoksa aktardan falan alıp demleme mi? hangisi daha etkili olur?


  • pomaklar  (03.02.15 16:17:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.