[]

bu kadar çok mu super bowl takip eden insan var gerçekten?

şu başlıktan bahsediyorum.

eksisozluk.com

bu ney arkadaş ya. millet sanki yıllardır takip edermiş gibi heyecanlı heyecanlı yazmış sayfalar dolusu. standart ekşici abartması, şovu gibi geldi bana ama acaba yanılıyor muyum?

 
hayat güzel be bro takma bunlara. bak ben de aynı sözlükteyim ama süper bowl'ı bowling sandım yıllarca. meğer değilmiş.

abartıdır ya da değildir demek zor kanımca.
  • abyuksuet  (03.02.15 02:48:41) 
aynen hacı ben de aynı tepkiyi verdim. bir de her sene olan bir şey ama ilk defa bu sene bu kadar ilgi görüyor sözlükte daha önce hiç böyle gündem olduğunu hatırlamıyorum.


  • cthulhu  (03.02.15 02:49:18) 
super bowl nedir?


  • yatagants  (03.02.15 03:05:57) 
Türkiye'de amerikan futbolu üniversitelerde baya gelişmekte olan bir spor dalı aslında. son yıllarda da izleyeni bileni katlanarak artmakta, bundan mütevellit eski yıllara göre biraz daha fazla ilgi çekmiş olabilir. bir de son maçta final dakikaları oldukça efsanevi geçtiği için de sözlükte bu kadar olay oldu sanırsam.

super bowl = amerikan futbolu final maçı
  • ernesto guevara  (03.02.15 04:19:15) 
çok abartı değil henüz. curling furyasının yanına bile yaklaşamaz hatta. ama af gibi snooker ya da buz hokeyi gibi üst düzey büssürü spor ilgi çekiyor. tenis gibi, artistik patinaj gibi çok az kişinin tc sınırları içinde hakkıyla yapabildiği sporlar yaygınlaşmışsa bunlar da yakına yaygınlaşır, fena da olmaz. allah bizi kriketten beysboldan korusun yeter.


  • namus ninjası  (03.02.15 04:24:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.