[]

Sabiha Gökçen'e gidiş

Selam,

Kadıköy'den 13.10'daki e-11'e binsem 15.10'daki uçağa yetişebilir miyim?


 
O saatlerde e5 de pek trafik olmaz ama en az 1 saat surer o yol yinede, riskli bir saat secmis olursun


  • boulevard of broken dreams  (03.02.15 02:38:06) 
Yurtiçi uçuşsa belki ama o otobüsler tam saatinde kalkmayabiliyor, ya da saatinde kalksa bile çok trafik olabiliyor, ben olsam daha erken düşerdim yola. Bir kere uçuştan iki saat önce Havataş'a bindim Kadıköy'den, sorunsuz da yetiştim, hatta yetişmek denmez ona rahat rahat gittim, ama ilk yarım saat ya uçağı kaçırırsam diye korkudan diken üstünde geçti.


  •   (03.02.15 05:01:58) 
e-11 e değil havataşa bin.
check-in işlemini önceden yaptıysa, 13 havataşla yetişirsin rahat

  • joe dalton  (03.02.15 11:00:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.