[]

avustralya'ya göç

Öncelikle herkese selam ederim. Benim aklımda zaten halihazırda böyle bir düşünce vardı da şu aralar doruğa çıktı. Ben bundan sonra ne muhtemel eşimin ne de doğacak çocuğumun bu ülkede yaşamasını, ne de bu ülkeye hizmet etmesini istemiyorum. Yanlış anlaşılmasın, kötü niyetle söylemiyorum bunu. Malumunuz bu ülkede ne çocuğa ne de emeğe gerekeN değer verilmemekte. Bu sebeple kaçıp gidesim var.
Gelelim içinde bulunduğum duruma;
Yaşım 25, 2 3 güne marmara türkçe işletmeden mezun oluyorum. Elimde yetenek namına çok şey yok, üniversite yaşamında da çalıştığım için pek geliştiremedim kendimi. Pc ile ilgili şeyleri çabuk kavradığımi düşünüyorum. Bu sebeple de bir süredir sql öğrenmeye çalışıyorum internetten elimden geldiğince. İngilizcem orta seviyede diyebilirim. Birikimim yok ancak herhangi bir ise girdikten sonra önceliğim bu olacak. Şimdi bildiğim kadarıyla bilge adamdan alınan sertifikalar falan bu yurtdışında bulunacak işlerde ise yarıyormuş. Ben de şahsen oradan yürümeyi düşünüyorum ama illa ki, eksik yanlış düşüncelerim vardır. Sizlerden ricam ve isteğim pek değerli duyuru üyeleri, bana yol gostermeniz, neyi ne şekilde yapacagimi yapmam gerektiğini söylemenizdir. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.


 
İki arkadaşım Avusturalya için göçmenliğe başvurdu. İkisinden de anladığım kadarı ile Avusturalya birikmiş para ve yüksek IELTS notu ile alıyor. Bilge Adam sertifikaları işe yarayabilir ama önce bunlar gerekiyor.


  • aychovsky  (02.02.15 22:23:47) 
bilge adam'dan alinacak sertifikalarin gecerli olup olmadigini kontrol etmelisiniz, immi.gov.au'den i.t. ile ilgili denklik veren linklere ulasabilirsiniz.

ielts puani ile ilgili bilgilere de oradan ulasabilirsiniz.
birikmis para istenmiyor. okul okumaya giderseniz bankada para gostermeniz gerekebiliyor, ki ihtiyaclarinizi karsilayacak kadar birikiminiz oldugunu, orada muhtac durumda kalmayacaginiz belgelenebilsin.

ilk bakista sizin icin au'da accounting vb. okumak uygun olabilir gibi gozukuyor. ama bunlar masrafli, ve sizin kisisel ozelliklerinize bakar.
ayrica bilge adam yerine au'daki i.t. programlarina da odaklanabilirsiniz. ancak i.t. icin is olanaklarini cok iyi bilmiyorum.
  • viva paulista  (03.02.15 16:14:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.