[]

bir film de ben sorayim

90'larda izlemistim televizyonda. iki arkadas vardi. biri nispeten daha uslu, digeri oldukca sicakkanli boyle sakaci falan. hatirladigim birkac sahne var

bu ikisi partiye gidiyordu. partiye bir baska kiz daha gidiyormus. kapiyi caliyorlar acilmadan sakaci olan, kiz kapiya donukken arkasindan fark ettirmeen hareket yapiyordu. (seks yapiyormus gibi bir hareket, ileri geri)

sonra sanirim basroldeki uslu cocuk, sevgilisini secerken, iceri girdikten sonra kendi sofor koltuguna oturmaya gittigi surede, kapisinin kilidini actigi kizin onun hayatinin aski oldugunu soyluyordu. (kizin kapisini aciyor, kiz oturuyor. kendi kapisini acmaya gidene kadar kiz onun kapisinin kilidini aciyor yani olay bu.)

bu ikinci ozellik singles ve a bronx tale filmlerinde var ama onlar degil.

tesekkurler simdiden.

 
detay aklıma gelmiyor da dizi olabilir mi o? şu mesela www.youtube.com


  • antalya12  (02.02.15 20:23:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.