[]

Servisteki araç için yedek araç verirler mi?

Arkadaşlar selam,

Servise yarın sabah aracı bırakacağım, Peugeot marka, garanti kapsamında.

Birkaç gün sürebilir bu durum, aracın kaskosu da var... Kasko şartlarında senede 2 defa 15er günlük araç alma hakkım var.

Aracı yarın servis alırsa bana yedek araç verir mi? Vermezse isteme hakkım var mı veya kaskodan araç talep edebilir miyim?

Şanzumandan şüpheleniyorum bugün gittim bugün almak istediler aracı, yarın yurtdışından teknik heyet gelecekmiş, onlara da göstereceklermiş. Ben de yarın sabah erkenden bırakacağım aracı.

 
kaskoya göre degisir. kasko veriyor araci servis degil.


  • jaygatsby  (02.02.15 18:21:36) 
Kasko kapsamında (kaza sonucu) tamir oluyorsa kasko şartlarındaki kiralık araçtan faydalanabilirsiniz. Onun dışındaki tamir, bakım için kaskonun kiralık araç hizmeti çalışmaz.


  • nereye bu gidis  (02.02.15 18:22:04) 
yetkili servisler kolay kolay servis araclarini uzun sureli vermez. maximum 1 gece falan verebilirler. ISteme hakkin da yok servis isterse verir istemezse vermez.


  • mutsuzadam  (02.02.15 20:11:33) 
Premium markalar veriyor araç, pejoyu sanmam.

iste, dene bi.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (02.02.15 20:47:02) 
denedim; bugün teknik heyet bakacakmış, eğer 24 saati aşan bir servis durumu olursa garantiden yedek araç vereceklermiş. ama ellerindeki 2 tane araç ta şu an müşterideymiş.

şimdi aklıma geldi, ola ki benim araçta da 24+ saati süren servis durumu olacak, test aracı falan da vermezler mi acaba? bilgisi olan var mı?
  • gneral  (03.02.15 09:50:33 ~ 09:50:47) 
güncelleme iki: garanti kapsamında serviste kaldı aracım.. ben istedim tabi, adamlar garanti hattından kiralık araç verdiler, benzin mi dizel mi, manuel mi otomatik mi diye soruyorlar. yarın bir hafta olacak, araç hala bende...


  • gneral  (01.04.15 18:11:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.