[]

Kredi notu diye birşey olduğunu yeni öğrendim

Bugüne kadar kredi kartı borçlarımın son ödeme tarihini çoğu zaman üşengeçliğimden dolayı geçirdim ama bunlar çok büyük meblağlar değildi, en fazla faiz gelir filan sanıyordum.

Bugün kredi notu diye birşey olduğunu öğrendim (tamam vurmayın) girdim kredi notuma baktım birşey anlamadım doğal olarak.

Kredi notum capste, bu işlerden anlayan varsa notuma bir bakabilir mi ortalamanın altında mı üstünde mi durum ne?
Bir de bu kredi notunu yükseltmek için ne yapmak gerek?

 
not iyi ya, en yüksek 1900 zaten.

detaylı raporda gözükür ne zaman neyi geciktirdiğin.
  • passion rules the game  (02.02.15 16:11:33 ~ 16:11:51) 
www.findeks.com

not fena değil. 1 alt sınır, 1900 üst sınır, sizinki üst sınıra yakın.
  • inheritance  (02.02.15 16:11:49) 
notun yüksek ama limitin düşük. öğrencisin muhtemelen.


  • corneillus  (02.02.15 16:14:22) 
benim 500. Kimse kredi kartı vermiyor :D


  • oğlum çok zor lan  (02.02.15 16:57:48) 
@oğlum çok zor lan çalışıyorsanız maaş hesabınızın olduğu bankaya başvurun ufak limitli de olsa çıkar bi kart onu düzenli öderseniz puanınız artar. Ancak her başvuruda puanınız düşer yakın zamanda red yediyseniz bi sene falan bekleyin.


  • nuka cola  (02.02.15 17:45:11) 
öğrenciyim :( kart borcumu ödemedim elimden aldılar. Ben de hırs yaptım, 4 kez red daha yedim. Artık kaç sene sonra verirler bilmem.

teşekkür ederim bilgi için.
  • oğlum çok zor lan  (03.02.15 00:36:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.