[]

Mp3 çalar tavsiyesi

Link verdiğim için kusura bakmayın. "Bir bok yaparken insanlara duyurmak" gibi algılanmasını hiç istemem. Bu bıcırık mp3 player istiyormuş: erciyes.leyladansonra.com

Benim pek anlamadığım bir alan. Siz olsanız kullanım kolaylığı, işe yarayabilirlik, estetik olarak çocuğun hoşuna gidebilirlik olarak nasıl bir cihaz alırdınız?

Teşekkürler.

 
ipod shuffle olabilir. yada taklitleri var daha ucuza.
hem renkli hem de kullanımı kolay. tasarımı sade.

  • corneillus  (02.02.15 14:20:01) 
ben 6 yaşındaki yeğenime 10 liralık "pembe" bir mp3 çalar aldım, gerçi içinden hafıza kartı çıkmadı tabi o paraya, bir de hafıza kartı alındı.
ama çok mutlu oldu, yanından ayırmıyor.
bu şeylerin pek uzun ömrü yok, ipod olsa da kulaklık masrafı falan çıkar sonrasında illaki. yedeklemeli olabilecek bir fiyata alın bir şeyler. bozulursa yenisini verirsiniz.
  • yalnux  (02.02.15 14:33:00) 
www.geekalerts.com erkek kardeşim bunlardan aldı geçen hafta. kullanımı falan çok kolay. ipod nano kadar olmasa da listeden kolayca seçilebiliyor müzikler.


  • loch ness  (02.02.15 14:41:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.