[]

dolunaya göre tüy alma

yeni duydum bu yöntemi ayın en büyük olduğu zaman alınan tüyler daha uzun sürede çıkıyormuş, azalıyormuş vb. deneyen var mı acaba işe yarıyor mu?




 
ben özellikle dolunay oldugunda sakal traşı oluyorum, bir sonraki dolunaya kadar gidiyor. tavsiye ederim.


  • abelardo  (02.02.15 14:09:16) 
kiyilmis koc billuru ile ovalarsaniz cok daha uzun surede cikacaklardir. bunu duymamis olmaniza sasirdim dogrusu.


  • no christ requires  (02.02.15 14:09:59) 
dolunayda tuyleri alirsaniz uzun surede cikar. ama yanlislikla ulursaniz falan allah korusun. o yuzden ben birden vucudum killarla kaplanmasin diye baska zaman aliyorum. ulursam yanlislikla hayatim kaydi.
o yuzden bence riske girmeyin.

  • bohr atom modeli  (02.02.15 14:28:57) 
dinçer güner'i takip ediniz efem. kendisi gerçek astrologtur ve zaman zaman "ay aslan burcunda, dolunay zamanı cilt bakımı, zayıflama için harika zamanlardır" gibi yorumlar yazar. tavsiye ederim :)


  • bradshaw  (02.02.15 14:30:04) 
bi de bu duyurunun yeni halini hiç sevmedim. herkes taşak geçmek için yer arıyor. insanlar bişi soramaz hale geldi.


  • bradshaw  (02.02.15 14:30:43) 
:D dalga geçenler size tik yok. deneyen varsa sizden ötürü yazmayacak.


  • yue  (02.02.15 14:33:33) 
Kadınlar kulübünde var boyle bi başlık. Orda da ise yaradığı söyleniyor. Ben de bi ara deneyeyim demiştim ama insan useniyor yani :)


  • elorelia  (02.02.15 14:37:28) 
truman, bohr atom modelinin esprisi güzel bence çayımı püskürtüyodum. ama diğerleri cık olmamış.


  • yue  (02.02.15 14:39:22) 
kıy paraya yapıştır lazeri gitsin.


  • sir gawain  (02.02.15 14:40:17 ~ 14:41:31) 
sir gawain parasından değil ya yaşadığım yerde lazer yok :(


  • yue  (02.02.15 14:41:49) 
Bunun dolunayın kendisine göre yapmaktansa, kendi dolunayımıza göre ayarlamanın daha uygun olacağına inanıyorum. Örneğin, adetten 4 gün önce ve 4 gün sonrasına kadar çok önerilmiyor. Çünkü o dönemde hormonlar tavan yapıp bilcümle kılı, tüyü fırlatıyor dışarı ve verimli olmuyor. Çünkü ertesi 1-2 gün içinde sonra yenisi çıkıyor. Adet döngüsüne "menstrual cycle" denmesinin bir amacı var, "menstrual" kelimesi Latince "aylık dışarı atma" anlamına gelir. Dolayısıyla buradaki ay döngüsü bizim döngümüz. Bazılarında 3-5 gün kısa bir ay, bazılarında 3-5 gün uzun bir ay olabilir. Yoksa, fiziksel olarak Ay'ın kılımız üzerindeki kütle çekim etkisi ihmal edilebilir bir etkidir. Ben kendi ayıma göre alıyorum, işe yarıyor.


  • aychovsky  (02.02.15 14:50:07 ~ 14:51:01) 
böyle şeylere itibar etmeyin.

ay ışığının yada ayın evresinin kıl büyümesine nasıl bir etkisi olabilir?(bir de manyetik alan denmiş ama bunun da ciddi kanıtlara ihtiyacı var)bunun saçma olduğunu anlamak için bilimadamı olmaya da gerek yok. ha "benim hoşuma gidiyor, kendime bir ritüel uydurayım" diyorsanız takılın kafanıza göre.
  • doxanikee  (02.02.15 15:00:10 ~ 15:38:28) 
dalga geçen arkadaşlar hiç komik değilsiniz. mantıklı açıklaması da var bi kere!

şimdi kıllarımızı uzatıyoruz. uzayınca ne oluyor?
-kurtadama dönüşüyoruz.
peki neden dolunay?
-çünkü dolunayda kurtadama dönüşüm gerçekleşir. biz zaten kurtadam olduğumuz için ters etki yaratarak normal halimize, pürüzsüzlüğe erişiyoruz.

bu da kapak.
  • farrytikki2  (02.02.15 15:08:29) 
Ay'ın manyetik alanının insan vücuduna etkisi, Ay'ın manyetik alanının Dünya üstüne olan etkisi ile aynıdır. Dolunay zamanı nasıl ki Ay'ın bir yüzü Dünya'ya yaklaştığında (Medcezir) denizlerdeki/okyanuslardaki sular çekilir uzaklaştığında sular geri gelir, insan vücudunda da benzer bir manyetik alan olduğu için benzer etkiler gösterir. Özellikle o dönemde su alımı artarsa, ki biliyorsunuz insan vücudunun büyük bir kısmı sudan oluşur, ve vücutta biriken toksik maddeler atılmamışsa huzursuzluk iç sıkıntısı gibi psikolojik değişimler yaşanır fakat o dönemde alınan kılların daha yavaş uzaması daha hızlı uzaması gibi fiziki değişimler olmaz.


  • angelus  (02.02.15 15:19:09) 
şurada 2 yıl kendi yaptığı çalışmalar ve deneyler sonucunda doğru olduğunu iddia eden birisi var deney deyince ciddiye aldım nasa'da çalışıyor izlenimi verdi bana:

kozmikbakim.blogspot.com.tr
  • neferkitty  (02.02.15 15:25:39) 
neferkitty yorumu yapanın nicki ne çok uzun sayfa bulamadım.


  • yue  (02.02.15 15:29:10) 
dünyanin manyetik alaninin etkisi senin salonda tuttugun modemden daha cok degil, kulagina dayadigin telefondan daha fazla degil, elektrikli tras makinesi ya da epilatörden daha fazla degil.

hele hele dogdugun andaki yildiz dizilimleri falan, senin dün para üstünü eksik alip icine dert etmis olmandan daha fazla etkili degil üzerinde. ya da cevrendeki diger insanlardan daha etkili degil.

neyin kafasi ya? placebodur etkisi oldugunu iddia eden varsa da. fala inanan astroloji takilan kimselerin zirvasi. delinin biri kuyuya tas atar, ...

pesin edit: ben güldüm kurtadam esprilerine.
  • wiillii  (02.02.15 15:31:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.