[]

İş yaptığımız firma

Daha dogrusu hizmet aldığımız bir alman firma var.ulan sartları duyunca dedim burda calışanlar ne şanslı falan.

Etik acıdan garip geldi bi an ama burada calısmak için ne tür bir girişim sancısız olur?

Gelen adamı referansa koyup cv mi mail atsam arıza cıkar mı sizce? İlişkilerimiz baya iyi firmayla referans olacak kişi de yardımcı olabilirim dedi

 
bazı firmalarda sözleşe şartlarında oluyor; hizmet verdiği kısımdan eleman alması yasak. hatta istifa ettikten 1 sene sonraya kadar transfer yasak. böyle bir madde yoksa sıkıntı olmaz.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (02.02.15 14:07:17) 
aynen belirtilmis, cogu sirket calistigi sirketten eleman almaz. ya anlasmalar vardir ya da bazen sirket bize de aynisini yapar diye düsünür.


  • kurnaz  (02.02.15 15:01:56) 
Benim çalıştığım kurumun hizmet aldığı bir firma var. Tanınmış, şartları falan da iyidir ama centilmenlik anlaşması gereği oraya geçemiyoruz. Girmek isteyen oldu, son aşamada karşı tarafın insan kaynaklarından döndü görüşmesi olumlu bitmesine rağmen.

Diğer mesele de, başvuru yaptığın öğrenilirse kendi firmanda sıkıntıya düşebilirsin, bu adam işten ayrılacak diyip ona göre tavır alabilirler.

En temizi arada bir anlaşma ya da sözleşmenin olup olmadığını öğrenmek, eğer sorun olmuyorsa tanıdıklar aracılığı ile sessizce yürümek.
  • Lethe  (02.02.15 15:28:42 ~ 15:30:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.