[]

Kişiye özel tablo yapan site var mıdır?

Kişiye özel telefon kılıfı yapan yerli ve yabancı siteler mevcut. Reklam yapıyor gibi olmayayım ama gayet güzel işler çıkarıyorlar ve kullanıyorum. Sitede resim gönderiyoruz, istersek kesip biçiyoruz ve onlar hazırlayıp yolluyorlar.

Bunun tablo versiyonu var mıdır? Bakınıyorum bakınıyorum ama bulamıyorum. Biz resmi göndereceğiz ve onlar da ücret karşılığı resmi basıp, çerçeveleyip tablo olarak geri gönderecekler.

Var mıdır böyle bir hizmet?

 
yakınlarında dijital baskı merkezi yok mu ver usb ile hemen basıp versin sana istediğin ebatta götür çerçevelettir istediğin hizmetin yarısına mal edersin bir de gelirken kırılma vs sorunlarına da maruz kalmazsın


  • erty_ksk  (02.02.15 12:42:07) 
@erty_ksk
Reklamcı var birkaç sokak ötede, böyle baskı yapan. Hiç aklıma gelmemişti. Bir sorayım ona. Hatırlattığın için teşekürler. :)

  • eksi was here  (02.02.15 12:48:07) 
Su anda mobil oldugum icin link veremedim ama fotoev.com'a girerseniz tablo bolumune bir bakabilirsiniz. Guzel seyler yapıyorlar.


  • fraise  (02.02.15 12:57:17 ~ 16:36:26) 
@fraise Cidden süper bir şeymiş bu. Sana da teşekkürler. :)


  • eksi was here  (02.02.15 13:36:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.