[]

Torrent siteleri, seedbox vs.

iptorrents'ten hesap edindim bi tane. çok fazla private tracker tecrübem yok, torrentleech hesabım vardı bir aralar ama çok kullanmıyordum, sonra bi şekilde banlandı neyse.

şimdi bu iptorrents hesabını da bir süre kullanmayacağım, bu arada başına bişey gelir mi, aktif olmadığım için falan banlarlar mı hesabı? bi de bu seedbox işi nasıl oluyor tam olarak? sitede freeleech dosyalardan bir şeyler indirdim upload edeyim diye, hız zaten boktan o kısmını geçtim işin benden dosyayı çeken de kimse yok. 1 dosyada 300 mb kadar upload yapabildim sonra onda da kimse kalmadı çeken. galiba bu freeleech dosyaları indirdikten sonra ya 1:1 olacak şekilde upload etmemiz gerekiyor ya da 300 küsür saat gibi bi zaman beslemenin açık kalması gerekiyormuş.

neyse uzun oldu özet geçeyim, varsa denemelik ücretsiz bir seedbox, yoksa en ucuzundan bir tane lazım bana. bi de kabaca nasıl kullanacağımı anlatırsanız sevinirim. teşekkürler.

 
az biraz serverlardan anlıyorsan, digitalocean'dan aylık 5 dolarlık (nette bir sürü 10-15 dolarlık kuponlar var) sunucu kiralayıp, kendi seedbox'ını oluşturabilirsin diye düşünüyorum.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (01.02.15 20:24:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.