[]

bu ünilerin bir yönetmeliği yok mu?

kaç aydır soruyorum kaç kez sordum,
diyorum ki mezuniyet için ortalamayı ve ders kataloğunu tamamlamış öğrenci daha doğrusu bir tane zorunlu dersini tek ders sınavına bırakmış öğrenci, o arada tek derse girmeyip eğer gidip de toplam mezuniyet kredisini aşıp 3-4 seçmeli ders alırsa, o derslerden kalırsa mezuniyetini etkiler mi etkilemez mi?

bir cevap yok anasını satayım, kimse sorsam başkasına yönlendiriyor.

 
bizde fazladan alınan dersler(kalmış da olsan geçmiş de olsan) silinmeden diploma verilmiyor. 1 tane fazla mesleki seçimlik alan arkadaşım, silinme olayından habersiz olduğu için 1 dönem uzatmıştı.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (01.02.15 14:33:48) 
Not included olarak mi alınıyor? Öyle ise kalmak sıkıntı değil diye biliyorum. Ancak bunun sorulması gereken yer ekşiduyurudan ziyade ilgili okulun oğenci işleri değl mi? Bir de bazen bölümün öğrenci işlerindeki personel ana dairedekilerden daha iyi bilebiliyor böyle şeyleri.


  • ron dennis  (01.02.15 14:34:03) 
üniversitelerin de yönetmeliği var yök'ün de. en sağlıklı yol resmi olarak bilgi edinme yoluna başvurup gelecek yanıta göre hareket etmeniz...


  • her giriste sifresini unutan adam  (01.02.15 14:48:44 ~ 14:49:00) 
@ron dennis
cevap vermiyor ki adamlar :) cevap verseler adam gibi ona göre taktik geliştireceğim ama yok.

  • patos64  (01.02.15 14:49:31) 
benim bildiğim istersen üzerine 78 kredilik seçmeli ders al zorunlu dersi vermediğin sürece mezun olamayacağın.


  • rakicandir  (01.02.15 14:50:09) 
olay şu, fazla ders alıyorum hepsi seçmeli. dönüyorum diyorum ki ben şundan kaldım bundan geçtim,, kaldıklarımda mezuniyeti mi etkiler mi sonuçta normalde mezuniyetime sadece o bıraktığım tek ders kalmıştı.. bende fazladan seçiyorum ama kalıp geçerim kaldığım mezuniyetimi etkiler mi çünkü normal şartlarda mezuniyetime o bıraktığım zorunlu ders kalmıştı sadece. onun tek ders sınavına girip mezun olabilir miyim mesele bu.


  • patos64  (01.02.15 14:52:29 ~ 14:54:01) 
böyle kritik şeyleri ben olsam şansa bırakmam. öğrenci işleri denilen yerlerin güvenilirliği ortada. ayrıca siz sorarken bir şeyler değişmiş olabilir. yazılı başvuru, yazılı yanıt. en garanti yol budur


  • her giriste sifresini unutan adam  (01.02.15 14:55:34 ~ 16:13:58) 
Her universitenin kendi ders alimi gecimi butunlemesi vs ile ilgili yonetmeligi var. Universiteler arasinda ufak farklar olabilir. Universitenizin web sitesinde mutlaka vardir. Ogrenci isleri daire baskanligina sorun bulamazsaniz


  • photo85  (01.02.15 15:23:59) 
Okula göre değişir de aldığın seçmeliler, önceki seçmelilere saydırılacaktır. O sebeple onları vermedn mezun olamayacaksın, tabi biraz torpil vs bulup sildiremezsen.


  • Cursed Chico  (01.02.15 17:14:37) 
bu soruları niye buraya soruyorsunuz? burada döndürdüğünüz geyik işinize yaramaz.

öğrenci işlerine gideceksiniz.
  • mea maxima culpa  (01.02.15 18:21:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.