[]

denetim - sinavdayim yardim please

1- turkiyede bagimsiz denetci lisansinaahip olmak icin gereken ozellikler ?

2-turkiyede denetim sirketi kurmak icin gereken ozellikler?


 
leni 09, bunları bilmeden mezun olunca ne olacak?

Sınavda kopya çeken bir doktora, avukata, mimara, mühendise, öğretmene, muhasebeciye, tesisatçıya, elektrikçiye vs. vs. işin düştüğünü varsay.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (01.02.15 10:04:27) 
Sinavda internet de dahil olmak uzere her turlu kaynaktan yararlanmak serbestti. Burada sormak ile google'da aratmak arasinda bir fark goremiyorum ben. Bayiliyorsunuz etik dersi vermeye amk


  • leni 09  (01.02.15 11:31:01) 
Bu arada az once bu soruya tum iyi niyetiyle cevap verip ardindan silen kullaniciya da tesekkur ederim


  • leni 09  (01.02.15 11:36:34) 
Etikle ne alakası var yazdıklarımın. Ben bunu deneyimlerim sonucu yazmış olamaz mıyım? Siz de bayılıyorsunuz kendiniz gibi düşünmeyene amk demeye mi diyeyim ne diyeyim şimdi?

Ne ben senin "kaynak serbest" sınavda olduğunu biliyorum, ne de sen benim neden öyle yazdığımı biliyorsun.

Haksız yere "kopyacı" demişim gibi algılanacak yorum yaptığım için özür dilerim.

Yalnız, lütfen sen de duyurunu silme veya bir yere kopyala, mezuniyetinden 5-10 yıl sonra bir kez daha oku. Burada olursak tekrar görüşelim olur mu?
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (01.02.15 11:53:25 ~ 11:56:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.