[]

SGK Prim borçlarını yapılandırma pazartesi 17.00 da bitiyormuş ne yapsak ?

Yapılandırmasak ne olur ?




 
Parayı ödersiniz. Gitmelisiniz.


  • odiyus  (31.01.15 19:37:50) 
Faiziyle birlikte e-haciz gelir banka hesaplarına. En azından faizi ödememek için yapılandırmalısın. Hükümetin vergi toplama kabiliyeti ve kararlılığı çok yükseldi. Yeni bir af bekleme.


  • [silinmiş]  (31.01.15 20:05:41) 
gss prim borcunda da son gün mü pazartesi ?


  • avrigus  (31.01.15 20:09:09) 
bence gitme.
gidince borcu kabul ettigine dair kağıt imzalatıyorlar diye biliyorum.
ben o borcu kabul etmiyorum. ödemiycem.
o yasa da çok hatalar var.
hiçkimse ailesinin geliri üzerinden vergilendirilemez.
hiçkimseden vermediğin hizmetin ücretini alamazsın.
aihm'de bile olsa iptal edilecek.
  • titiraprap  (31.01.15 20:22:52 ~ 20:26:47) 
ben de bir şeyler imzalanıyor diye duydum. zannediyorum her ay düzenli ödeme yapacağını kabul ediyorsun imza atarak. ben gitmeyeceğim. uzun süredir prim mrim ödediğim yok. bundan sonra da ödemeyi düşünmüyorum. ödeyecek param da yok zaten. o kadar parayı bulsam da bunlara vermem. kesinlikle ödenmemesi ve ödetilmemesi gerektiği kanaatindeyim.


  • youkoso hitori bocchi  (31.01.15 20:46:08) 
seçim var affolur ödeme


  • partizan  (31.01.15 20:51:05) 
affolmaz beklemeyin. paraya sıkıştılar. seçim var, çok para gidecek. 3-5 ne varsa alırlar, gidip yapılandırmayın sakın. herkese zorla borç çıkartıp, yapılandırma adı altında kendilerine bağlama planları var. feriştahı gelse alamaz o parayı benden.

10 senede 1 doktora gideceğim diye aylık 200 lira para mı vereceğim lan ben bunlara? boşverin...
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (31.01.15 20:53:45 ~ 20:54:32) 
sgk prim borcuyla gss farklı şeyler.

ben işverensin sandım. gss diyorsan ödeme tabii.
  • [silinmiş]  (31.01.15 20:56:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.