[]

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü

Arkadaşlar kız kardeşim kocaeli üni. endüstri mühendislisğini ikinci öğretim olarak kazandı. İstanbul da oturuyoruz, kız kardeşim muhtemelen ilk yıl yurtta kalacak ancak şuan yurt konusunda ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. (Tercih döneminde kampüsü çok az da olsa görme fırsatı bulduk.) size birkaç sorum olacak;

1) Kampüs içerisindeki yurtlar Kyk'ya mı ait yoksa üniversite vakfına mı?
2) kampüs yakınında özel kız yurdu var mı? varsa nasıl ulaşabiliriz telefonu yada internet adresi var mı?
3) Yurtlar konusunda (özel & devlet) her bilgiye, alternatife açığız

teşekkür ederim

not: arkadaşlar malum bu kız çocuğu, dersler de saat 10 gibi biteceğinden okulun etrafında bir yurt istiyoruz, yani bilmiyorum ikinci öğretim olması merkez'de bir yurtta kalmasına bir problem teşkil eder mi? (ulaşım vs..)

 
kampüs içerisindeki yurtlar kyk'ya ait. yavuz selim öğrenci yurdu öğrenci yurtları ortalamasında top 10'a girer. ama yurt sonuçta, ev rahatlığı beklemeyin.

kampüs'ün dibinde yurt açılmakta olduğunu söylemişti arkadaşım. dersler bitince inşaatı başlatmışlar yeni yıla hazır olacak demişti. ne derece doğru bilemiyorum.

özel yurtlarda da kalan arkadaşlarım var. birkaç gün beklerseniz(yaz tatili malum) onlara sorup size bilgi verebilirim.

cemaatçi yurtları öneremem yalnız. onun dışında bişiler çıkar muhakkak.
  • tgc  (14.08.09 20:24:56 ~ 20:25:21) 
1- Kyk
2- Şimdilik yok. Umuttepe'nin biraz aşağısında oda falan kiralıyorlardı, merak edip hiç araştırmadım.

  • kirk karaktere sigmayacak adam  (14.08.09 20:31:29) 
1. kyk
2. kampus biraz dag basinda oldugu icin yakını bile uzak olabilir.

ek bilgi: kimi raikkonen kocaeli endustri mezunuydu galiba. bu bolum icin irtibata gecilebilir belkim onunla. ne bilem bi yardimi dokanır belki...
  • ne nicki be  (14.08.09 21:10:54) 
eski gölcük yolu üzerinde belediyenin "belde aş" ismiyle bir kız öğ yurdu olduğunu ve buranın diğer yurtlara oranla daha tercih edilen bir yurt olduğunu biliyorum. yavuz selim fena değildir. sonuçta kampüsün içinde ve olanakları gün geçtikçe artıyor ama kesinlikle "zekiye gündoğdu" isimli yurdu düşünmeyin akıllara zarar (hem yönetim hem binaları ve insanları) bunun dışında izmitte bir çok özel kız yurdu bulunmakta.


  • angelofdeath  (14.08.09 22:25:21) 
1- kyk
2- yakında yurt yok, zaten yakında da kalmasın dağın başı oralar, merkezde bir yurtta kalsın, çok fazla yurt var merkezde.

  • derectus  (14.08.09 23:48:28) 
Yanlız endüstri müh. tanışmış mı emin misiniz?


  • ilkdefa  (15.08.09 00:27:43) 
o boktan okulda 8 senesini ickinin yaninda yemis biri olarak diyorum ki evet okulun hemen yaninda yurt var, minibusle merkezden kampuse cikilirken solda kaliyordu. ancak kosullari ve sartlari nelerdir bilemiycegim. onun yerine kardesiniz merkezde de kalabilir orda zibilyon tane yurt var. hem medeniyetin icinde olur hem de allahin dagina yapilan ve her nalmada medeniyetten ve insanliktan uzak o okul denilen yerde sIkIsIp kalmaz. omrunuzde gorup gorebileceginiz en boktan kampus yapilanmasidir... neyse o okulumsu ile soyleyecek daha bi ton sey var da agar kufur icerebilecegi icin yamziyorum. kotu okul neticede.


  • gunlerin kopegi  (15.08.09 00:44:01) 
okulun servisi yok mu istanbuldan her gün?


  • yuto  (15.08.09 01:32:31) 
2. öğretimin servisi var mı bilmiyorum


  • torque  (15.08.09 02:17:58) 
merkez de ortalama 200 liraya özel yurtlar var 1-5 kişi arası değişiyor odalar, gerçi ben de pek araştırmadım ama derim ki anadolu yakasında oturuyorsanız tren ya da okulun servisini önerebilirim 1-1.5 saat kadar sürüyor 2. öğrenim olduğundan sabahın köründe gitme gibi bir derdi olmaz.

okula 15 dakika mesafedeki evlerin fiyatları da 400 den başlıyor 2+1 şanslıysanız bulursunuz. gerçi ben daha kendime bulamadım birşey ama.

ayrıca dersler 8 gibi bitiyor sanırım bilmiorum bakacaz ben de bu sene kazandım:D
  • huff  (15.08.09 06:54:38) 
  • angelofdeath  (15.08.09 08:39:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.